Snö

Lite "mysiga" bilder från när det snöade!

2010 kommer bli ett jävla bra år! Och ellen & Julia gör skumma grejer på donken

Riktigt taggad ikväll även om jag är fantastiskt trött! Nu har vi äntligen bokat vår resa till ALANYA! Molly kunde tyvärr inte följa med dock, och det tycker vi är skittråkigt :( Men Alanya är bara en vecka av hela vårt SISTA sommarlov så det ska nog hända en del andra saker som hon kan vara med på också.
Det blir alltså en vecka i Alanya med Ellen, Emilia och Julia. Vi kommer bo nära stranden i en pyttig lägenhet men, vad ska man med en lyxlägenhet till när man kommer vara ute och ränna hela dagarna ändå. Längtar till solen och värmen redan.

Men först är det minsann Nyår, det får icke glömmas! Blir finfin tjejmiddag hemma hos mig och efter det drar vi vidare till någon tös i stan och sen till kärnan för att titta på fyrverkerierna. Sen blir det efterfest hos en killkompis. Kommer bli underbart, känner det på mig! Och det bästa med alltihop är en personlig sak som ni aldrig kommer få veta, ni kan bara vara glada för min skull om man säger så :)

Måste få min bror att hitta sin laddare till kameran så jag kan slänga upp lite mer bilder. Min mobilkamera är så dålig i mörker :(

Varsågoda: lite bilder från köpenhamn när jag var där med sebbe igår, samt bilder från när Mia, Jonte, Oliver och Samuel var här!









Tivoli

Samuel & Jag:

Mamma (Olivers & Samuels mormor) & Oliver:

Till sist Julia och Ellen gör skumma saker på donken:

Det vankas nytt år och jag är gladare än någonsin. Jag har hälsan i behåll och en fantastisk familj och
underbara vänner! 2010 ska bli ett år att minnas, det ska jag nog se till.
Gott nytt år på er alla där ute, släng gärna en kommentar här nedan också!
Malin

Stan igår

Som Julia sagt så var vi i stan igår och snackade om Turkiet. Tänkte slänga in några bilder som jag tog.
Jag lyckades nog inte fånga Malin och Molly på bild, men ni är söta ändå.
HAJ

Bowling

Halloj, vad dåliga ni är på att skriva tjajor! Jag ska iaf och bowla ikväll med familjen, längesen man gjorde något tillsammans med dem!
Ser framemot att fira nyår med er Ellen och Emilia! :)
Btw, saknar inte skolan alls, känns som man slipper gå till den mer, men nääääh.
Mina fötter när det var som kallast på skolan, fick spel på att dem aldrig fixade värmen!


Idag blir det turkietsnack!


Julmys hos Molly


Jag tänkte faktiskt lägga ut lite bilder från julmyset hos Molly som ägde rum för nån vecka sen!
Molly, Emilia, Ellen och Julia bakom kameran är redo att åka pulka! (Malin hade tyvärr redan åkt hem)
Ellen gör snöängel!

Sa någon God Jul?

Vi önskar alla en God Jul...igen.
PUSS

GOD JUL!!

/ Oss på Femrumpor!

JUL?

Hej, vår julgran är rätt så stor såg jag precis, jag är helt slut, redan trött på julen, allt är så fullbokat och det känns inte som jul ens.
God Jul

Fairytale of New York

Just nu spelas låten ovanför här i vårt hus, det betyder att det är jul på riktigt. Morsan far omkring är stressad som vanligt. Det ska vara tiptop när vår feta släkt stiger innanför dörrarna imorron, tyvärr. Vi klädde dessutom granen innan. Den har stått här inne sedan i måndags men ingen har orkat röra ett finger så jag å lillbrorsan tog oss ann uppgiften och... ja utmärkelsen till världens snyggaste julgran hade den såklart inte fått. Det ser mer ut som en stackars gran med en massa hemmagjorda grejer från 97. Dessutom barrar den som satan, vi får väl se om den står kvar på självaste julafton.
Annars för schemat imorron är att min mormor&morfar och min farmor anländer lagom till kalle anka eller anna anka. Hörde något om att farsa gärna skrotade kalle anka eftersom han tyckte det är tjatig efter att ha sett det varje år i 45 år. Han sa också ngt om att thaibuffé eller en tacobuffé hade varit gott. Där kan jag dock hålla med honom. Dock är morsan väldigt tradtionell, så det blir nog julbord, kalle anka osv. Men vi lär ser. Efter kalle eller anna blir det julfika. Jättetrevligt eller inte, det är då de gamle kör igång sitt blajsnack. Sedan vid 6 tiden tror jag mostrar,mobror å lalala anländer med familjer. Då blir det fullthus och 4 galningar lär riva granen om den fortfarande står upp. Då är det julbord, som jag faktiskt i år bojkottar.. eller ja nästan. Köttbullar är typ det enda som går hem hos mig. Sedan efter att ha ätit oss runda som fotbollar rullar vi in i tv-rummet. Kollar lite svensson svensson, sen kommer förmodligen tomten.. ja faktiskt. Om vi har tur villsäga. Dom senaste dagarna har jag varit ett riktigt pain in the ass så jag vetefan, men det lär vi se. Efter att alla kids and oldies fått sina grejer, det är då julfriden kommer på riktigt. Det är då hela släkten äntligen smälter allt. Till och med mormor slutar klaga och faktiskt börjar le. När morfar får sin hicka, när moster's man somnar av den spetsade glöggen, små kusinerna blir höga av julgodiset och vi andra sjunger med i jullåten ovanför. För när den spelas, det är då det är jul i vårt hus.
God jul/Emilia

What else is new

Som ni redan vet gick julfesten jättebra och alla hade jätteroligt! Ni har fått se fina bilder också. Det kommer dock några fler snart som är tagna av Johanna. Ville bara säga tack alla som kom! Det blev precis som jag tänkt mig iallafall, om inte bättre.
Alla utom julia med på bild :P
Som ni också vet så är det äntligen jullov nu. Kom inte en dag för tidigt. Och just idag då så ska min syster och hennes familj komma ner. Ska bli Jättekul att träffa alla dom igen, och det är faktiskt bara tredje gången jag träffar lille Samuel. Och Oliver kommer vara så stor nu.
Det är så mycket på gång nu. Jag pratade med mamma igår om en massa saker. Jag fyller ju 18 om 4 månader typ så vi snacka lite om födelsedagsfest osv. Åh jag är taggad på allt just nu! Julafton imorgon, Sen nyår. I januari ska jag börja på körskola, och i februari  tar spanskan slut. Vi ska här nån gång också försöka fixa en tjejkväll på skolan. Och sen fyller jag 18. Släktkalas, fest och puben! Antagligen körkort här någonstans också. Sen är det skolavslutning, fest igen, mönstring och Alanya! Sen börjar sista året på skolan och all planering inför studenten. Sen ÄR det studenten och hejdundrans jävla fest haha. Sen antagligen lumpen och sen börjar arbetslivet och tjäna pengar så man kan köpa allt man vill ha. Livet är bra underbart ibland :)
Malin

Christmas-time

Yes då vart vi äntligen inne i lovet. Om cirkus 34 h är det faktiskt julafton och jag ska erkänna att jag känner mig lite som ett små barn kvällen innan julafton. Ända sedan jag kunde typ.. snacka har jag alltid bett en bön. En bön om att det ska vara snö på julafton. Vissa julaftnar har det faktiskt "slagit" in, och när man väl vaknat på juldags morgon så har snön legat där så fin å vit på marken men oftast har det inte hänt direkt. Trots det har jag envisats med att be, nu lät det som jag är en jäkla prellen. Men nu är det ju såhär, att i år tror jag faktiskt inte att jag behöver. Jag menar 75 cm snö utanför dörren. Tja, försvinner det till julafton lär jag bli chockad.
Men nu ska jag gå och knarka lite panodil.
Ciao

Bilder från NTIjulfesten


Julavslutningen

Festen igår blev lyckad kan man säga (Y) Man lärde känna lite "nytt" folk och alla var helt crazy :)
Idag är man insnöad, vårt vatten är slut så vi kan inte laga någon mat iheller. Jag får se om jag här ifrån imorgon tjajor :( ajaa, tack för igår !

Jävla negativitet hela tiden

De va väl fan vad alla ska vara negativa hela tiden. Jag blir så sne på sånt. Vi har anordnat en julavslutningsfest för vår skolas elever med lokal och allting. Vi lägger ner massor av kraft och energi, fixar oxh donar. Jag till exempel har skruvat ner hela min stereo och halva hyllan för att släpa med den hela vägen eftersom systemet i lokalen inte funkade. Detta gjorde jag på min fritid, på min kväll när jag lika gärna kunde suttit på röven och inte gjort nått alls. Men vi gör det ändå för alla andras skull. För att alla andra ska få en möjlighet att ha kul och lära känna varandra. Men istället kör alla på "men den ska inte komma så då kommer inte jag heller" eller, "men ingen annan kommer ju komma". Istället för alla bara kommer dit om man själv vill det. Så kommer ju fler hänga på såklart! Men självständigheten i Sverige är väl inte direkt på topp. Man vågar inte sticka ut och göra saker man själv vill för sin egen skull, utan bryr sig hela tiden om nån annan kommer göra det eller vad andra kommer tycka om en.
Och tänk efter vem ni snackar med folk. Det är så jävla tröttsamt att höra hela jävla tiden alla negativa kommentarer om något som man verkligen lägger sin kraft på, för andras skull dessutom. Tyck vad ni vill men sånt kan ni hålla för er själva i er negativa värld, och låta oss positiva kämpa vidare.

Malin

En av Ellens dolda talanger

Ellen gjorde en låt till mig, här framför ADE-låten.
Mina damer och herrar ELLEN!!!!

Hundpromenad och fisksoppa


Vit Jul

Ser ut som vi har en chans till en vit jul i år, eller vad säger ni töser? Snön ligger riktigt fin utanför skolan :)


Nu jävlar går de undan i en rasande fart

ja de kan man verkligen säga att det gör! Man har inte en enda sekund över att bara göra ingenting, för det är hela tiden någonting man egentligen borde göra. Till exempel nu, så borde jag egentligen plugga engelska och religion eftersom vi typ har prov i båda ämnena imorgon, och jag har inte börjat med något av det. Om inte det räcker så har vi ju naturprovet om energi och försurningar på torsdag, som inte direkt är jättelätt heller, och det har jag visserligen kommit en bit på men det är så mycket... Sen självklart har vi ju allas vår älskade spanska! Blir fan aldrig av med den. Och som dom flesta vet går alla mina muntliga förhör åt helvete, men nu har jag iallafall bokat tider för dom två senaste, vilka jag har missat båda två. Och tro inte jag får en lugn stund på lovet eftersom spanskan fortsätter varje vecka även om det är lov ;) Blir klar i ungefär februari *längtar*.

Reportaget faila helt. Skulle intervjuat en fotograf på SVT igår (fick veta det i fredags kväll) men när jag är på väg till skolan måndag morgon, ska vara på SVT 9.30, så får jag sms av min lärare "Dessvärre är alla kameror utlånade". Jaha vad gör man då? Man knäcker upp låset på "Mollys" skåp för hon sa att hon hade en kamera där (mollan var inte i skolan), men när vi knäckt låset och öppnar det - ingen kamera. Får helt enkelt ringa och avboka SVT. Tack ändå Pelle, Thomas, Rolf och alla inblandade, jag hoppas att det går att lösa nästa termin.
Istället för reportage denna terminen så petar jag in min musikvideo från praktiken i detta betyget (fick MVG på videon om ni MÅSTE veta). Möjligt att videon hamnar här sen.

Sen hade vi helgen och vad hände? Det var fredag och ellen tyckte det var kul att sätta korven på fönstret istället för på mackan.


Sen var det ju IDOL-finalen, den får man ju inte missa! Och inte helt oväntat vann ju Erik Grönwall, även om jag faktiskt tyckte det kändes som att calle skulle vinna, men blev såklart glad när erik vann. Läste på facebook att folk stör sig på Eriks flickvän? Vad i helvete är det att störa sig på haha. Citerar "Saken är väl de att man känner att hon försöker utnyttja Eriks framgång till att själv bli berömd. Det är de att hon gick upp och försökte ta över scenen på ett nästan ohyfsat sätt". Ni kan ju inte mena allvar?! Hon blev glad för sin pojkväns skull, hon gick upp för att dela det med honom och han ville ju ha henne där. Han sjöng TILL henne emellanåt. Men visst, han backade lite och vände sig till sin publik emellanåt, klart som fan han ska göra det, men sen ville han stå med henne igen. Ska hon då hoppa ner varje gång som han backar och sen upp igen när han vill stå med henne? Och hon försökte hoppa ner men där var så mycket folk så hon KOM ju inte ner? Hon stod ju i sidan hela tiden. Argh, jag blir så irriterad när jag läser sånt haha.
Elias är i alla fall ett troget Erik-fan.


Dessutom var det Lucia tåg på skolan, några tredjeklassare kom och lussade för oss och dom var jätteduktiga. Chockade allihopa när dom kom med en engelsk sång!



Sen blev det lördag. Fest hos mig, sen skulle vi vidare till Kattarp. Gick från mig i en väldig fart till ramlösa station, tåg in till HBG, fick veta att sista tåget gått, fixar skjuts trots att vi var en för mycket i bilen, är ute i ödåkra-krokarna när vi får veta att snubben som fixat in oss är på väg hem och vi får vända om igen utan fest. Chillade lite hos Simon en stund innan det blev hemfärd. Väldigt trevlig kväll måste jag säga, även om den slutade som den gjorde.
Här har vi en drunk nonne som gör nånting med armarna, vet dock inte vad.




Sen myste victor och emil, emil kliade virre (som inte hade tröja på sig längre) på ryggen. Sötisar. Sen torterade de mig. Besparar er dock de videorna eftersom mitt skrik och gap inte är nådigt.

Taggar julavslutningsfest på fredag, sen sista juklappsshoppingen. Nyårs-solandet får kicka igång snart också!

Ha de fint gubbar, take care
Malin

random

Varför är just minnen det härligaste man kan vara med om? nu orkar jag inte skolan mer btw...

Night

Nej man kanske skulle ta och sova lite? Kom nämligen just på att det är en dag imorron också. Fuck
Idag var jag iaf på julbord med the family. Som vanligt innehöll det skratt, bråk, mat och en heldel blajnack. Allting är precis som vanligt.
Nä men vafan kanske dax att dejta kudden som sagt, vi hörs.

ciaojso

Söndag

Julkortet och julgranen fixad !

Vi tar och pluggar bara liiite till, aight?

Herre jävla gud. Det är sjukt vad slutkörd man kan bli. Detta oändliga plugg som aldrig aldrig tar slut. Jag har just insett att jag måste plugga spanska under ungefär hela jullovet också. Som vissa vet läser jag det på distans och det suger! Helt fantastiskt hur jobbigt det kan vara ibland. Särskilt muntliga. Man snackar med en spansktalande person, i telefon, med lägsta möjliga ljudvolym, utan kropssråk, hör ingenting, fattar ingenting heller för man inte hör nått, tvingas improvisera om nått helt annat än det man skulle ha förhör på osv osv etc etc. Men jag jobbar på det och det går väl... ganska bra. Förutom det då så var det väl kanske inte jättemycket.

Måste påpeka hur otroligt söt min klass. En stor bunt människor som är så olika men ändå har vi nått tillsammans, ja jag vet inte hur man ska beskriva det. När vi åker buss har vi t.ex. aldrig tråkigt.
Varsågoda damer och herrar, Ellen & Molly Vinkar på bussen



Och visst är sebbe söt på denna bilden, lille mannen med mysse och lugg :*

Förresten, nästa vecka ska jag åka till malmoe igen, fast till SVT. Ska göra ett reportage om att vara fotograf på SVT. Kommer intervjua en fotograf där samt filma lite när dom filmar till programmen. Om ni kände att ni ville veta detta.



Malin


-

I have no more time for you to hurt my feelings

Lalala livet är fan konstigt

Hallå på er kära vänner... hoppas ni fortfarande läser trots att vi är lite smått dåliga på att uppdatera. Åtminstone jag, det ska jag inte sticka under stolen med. Men ja, eftersom Ellen la upp ett klipp på mig under till när jag visar min fina talang (ser förövrigt ut som en riktigt drogad jävel, bara så ni vet) så tänkte jag faktiskt ta mig tiden att skriva.

Men hur är det med mig då undrar ni säkert (Får jag fanimaj hoppas). Just nu ser väl livet helt okej ut. Faktiskt ganska så bra balans. Synd att klaga som man säger. Idag var det school som vanligt, sedan hem och jag dog lite i soffan efter att ha krängt tre lussebullar på några sekunder. Sedan försökte jag plugga lite, som vanligt gick det ju inte jättebra men så är det. I kväll var det även målning på schemat. Drog till Höör och målade konstiga hus och roliga träd. Ni kanske skulle vilja se det? Möjligen ladda upp lite av mina verk här. Vid tio kom jag nog hem och sedan dess har jag suttit här och inte gjort särskilt mycket. Facebook är guds helvete till oss människor, jävla tidstjuv.

Kanske inte superintressant, men det får ni nöja er med för i kväll.
Nu hade jag tänkt duscha, plugga lite och faktiskt hinna med att sova innan det är dax för en ny dag med nya tag.
Men snart är det helg, woooho.
Later

Ännu en dold talang

Denna gång är det Emilia som har suttit och gömt en mycket fin talang men nu har hon äntligen vågat visa det:

P.S. Tjejer jag tycker det går lite trögt för oss här i bloggvärlden! Kötta!

Lussebullsberg

Titta vilket lussebullsberg det blev när jag, mamma och lillebror bakade förut! Nu vet jag vad jag ska äta till frukost i skolan imorgon hehe.
Tänkte säga något mer...men jag glömde vad det va...fiskminne?

Nä nä nä stopp!

Nu måste jag faktiskt protestera. Ni andra va inte allmänt shoppingsugna och särskilt INTE du ellen. Du satt bara utanför halva tiden och jag kände mig som en gammal käring som tvingar mina barnbarn att skura mina lister som jag pissat ner för 39 år sen, haha. Nästa gång blir de köffe innan avgång så ni är lite pepp brudar. Men tack för trevligt sällskap, ni är alltid lika fula <3

Entré

Idag drog alla tjejer till entré i Malmö för att shoppa. Malin letade efter nyårskläder. Vi andra var nog bara allmänt shoppingsugna?
Det var iallafall kul. (Vad annars?) Vi lurade Emilia lite att Malin hade tagit sönder två kjolar när hon provade dom och att personalen tvingade henne att betala en av dom hehe.
BK pausen.

Vi drar till malmoe

Jaa då va man himma från jobb. Jobbat från 12 till halv tio. Helt sjukt ont i benen och fossingarna nu. Men cashing på banken sen och 250 spänn i dricks. Jobba med en snubbe från USA, ganska najs. Han berätta massa om sig och sin familj och visa bilder från där dom bodde innan, han och hans fru flytta till sverige för ett halvår sen typ för hon va svensk. Och jag bara undra varför i hela världen man väljer att flytta FRÅN USA till Sverige?? Så jävla fint där va där dom bodde innan.

Imorgon drar brudarna till malmö. Va ju på nova för inte så längesen och skulle hitta nyårsklänning och dojjor men hitta inget direkt, så de blir en vända till malmö. En stad som jag inte känner särskilt bra, knappt alls faktiskt. Men som tur är har jag mina guider med mig och visst saknar jag töserna efter en lång helg <3


Molly, Jag & Emilia
Malin

Julia

Man har typ precis kommit igång och det har redan blivit mörkt. blääää!
Ellen beundrar bajskorvarna vi hade till lunch igår!
// JULIA

Hej freaks and geeks!

Hej! Det är fredag och det är gött! Jag sitter hemma hos offe och kollar på idol (tråkigt skit), snart ska vi bada bubbel bad, det är väl helt ok... :) :D:D
Hoppas alla har en trevlig fredag! //JULIA

Ikea & skolmat

Jag & Amer när vi va på Ikea, finfina hatts


och "god" skolmat



Malin

Fredag


Julshopping är ett jävla helvette

Hej jag hatar julen officiellt från och med nu, bortsett från att man får massa grejer som man kan byta efter jul och få pengar för. Igår var jag och Amer på Väla och sen Ikea för att försöka handla julklappar men de går ju för fan inte! Lyckades få fatt i en toaborste, fönsterskrapa, diskborste, svampar & trasor samt hårfärg till mig själv och en mascara till mig själv, skitbra Malin. Lyckades efter typ en timme på BR hitta en dart-tavla i kardborre till min stackars systerson oliver som är 3 bast. Efter några om och men blev det även en tröja till systerson 2, samuel, som är typ ett halvår. Sen skulle man fortsätta kampen idag i lund men inte fan gick de bättre.


Skulle ha en födelsedagspresent till oliver också som fyller år 4 januari. Mmm blev typ en palett med vattenfärger. Kul. Det är helt sjukt svårt att hitta grejer säger jag bara. Att hitta en hinkajävel (en sån vanlig i plast som varenda svensson har) är den svåraste julklappen ever. Finns fan ingenstans! Hittade tillslut en på City Gross. Sen blev det även en hemlig julklapp till syster min och hennes sambo, men den avslöjas inte eftersom det finns en chans att hon läser detta. Åh jag blir så irriterad, haha. Allt är svindyrt och man ska köpa till halva släkten typ. Har ni kollat vad de kostar att köpa tåget thomas i leksak? :P ska du ha en schysst leksak till ett schysst pris så blir den 2x2x2cm stor. Fortfarande ytterligare julklappar att inhandla och jag lovar att jag ska berätta för er precis hur det går med det. Stackars sebbe fick mest gå och släpa på mina väskor idag...

God Jul
Malin

Städning

Ibland överaskar jag mig själv. Idag tog jag tag i mig själv och började julstäda. Ja alltså sådan städning där man går igenom låda för låda och slänger massa skit. Det är sjukt fint nu iallafall. Vi får se hur länge de håller. Glittret,kulorna och tomtarna är framme. Mys. För en gångs skull har jag huset för mig själv hela kvällen men har tråkig. Borde göra nått men jag orkar inte.
//Mollsan 

Katten och datormusen!

Ja, om ni undrar så är det namnet på det programmet jag "tittar" på just nu, inget kul på tv ju... Idag tänkte jag gå till skolan för jag känner mig hyfsat frisk förutom hostan då. men christoffer (och jag) var inte sugna på att gå upp och ut i kylan. så vi kom inte iväg förrän vid 11. :)
När det är kyligt får man ha ful mössa :D //JULIA


Back to reality

Go'kväll på er kära vänner
Här sitter jag, Emilia, och spelar lite på min gitarr samtidigt som jag försöker mig på att skriva ytterligare en mening på min svenska uppsats. Jätteroligt, NAT! Men i alla fall, har varit himma nu i två dagar. Chillat så mycket att jag frå ont när jag reser mig upp från sängavlen, men jag mår i alla fall bättre.

Vad har jag då åstadkommit dessa två dagar?! Inte mycket skulle jag egentligen kunnat säga. Jag menar jag har inte direkt varit dödssjuk endå har jag betet mig som de. Jag har plöjt igenom en massa avsnitt av andra säsongen av 90210, typ världens bästa serie efter Scrubs såklart. Sedan har jag lyckats baka chokladmuffins som försvann lika fort de blev klara. Undra var det tog vägen, hörde rykten om att de skulle finnas i en viss persons mage. Men mesta dels framför denna burken där facebook tar min dyrbaraste tid.

Så imorron är det back to school om den inte är stängd igen, hade dock varit rätt skönt med en extra ledig dagen men ja.. annars hade jag tänkt fixa lite julklappar imorron om tid tillåtes annars ska jag spela gitarr och studa svenska endast för att svenska är SÅÅ roligt. Eller inte :)

Men nu hade jag tänkt försöka få ordning på mitt liv som vanligt.

Later

Faces

Tänkte att någon kanske vill se hur vi ser ut på framsidan. (Även om våra gumpar är rätt söta...)

12.3

Snabb skoldag idag.
Igår var det riktigt kallt i skolan, några rör har gått sönder så det kommer ingen värme till elementen = iskallt i hela huset. Idag var det ännu kallare, närmare bestämt 12.3 grader. Så vi hade lektion i ungefär 30 minuter sen fick alla åka hem och skolan stängde.
Lagom skönt att vara hemma redan. Ska slänga ihop en räksallad, koka lite kaffe, krypa ner i min säng och glo på tv nu tänkte jag. Innan brossorna och föräldrarna trillar in en efter en och stör mig i min sköna ensamhet.

Mönstring!

Hemma nu från stp och tagit en fin varmdusch. Fått besked om att bror min flyttar efter nyår, har fått hyreskontrakt i halmstad där han pluggar till bygg-ingengör. Det innbär att jag kommer bli helt ensam när päronen drar till Thailand en månad i typ februari - mars! :O Jag hatar att va helt ensam hemma.
När jag kom ut ur duschen låg ett brev och väntade på mig från Pliktverket.
"Pliktverket planerar att kalla dig till antagningsprövning
Beslut
Pliktverket bifaller din ansökan om att få antagningspröva och planerar att du ska få göra det inom ungefär två månadfer efter din 18-årsdag
".
Jag fyller år i April så det betyder att jag mönstrar ungefär i juni :D

Malin

Julpynt

Hallå gubbar. Mitt klädkalas i söndags gick toppen tyckte jag, även om det bara var 3 av tolv som svarade på inbjudan i tid och 2 som hann tacka ja typ dagen innan. Ganska besviken på resten kan man ju säga eftersom de under flera år varit mina närmaste vänner. Respektlöst tycker jag. I allafall, jag fick massa nya fina kläder, men dock gick inte mina gamla kläder åt så mycket eftersom jag är minst i storlek och flera mina plagg var små för mig.

Juste i söndags efter töserna stuckit så åkte jag till Amer en runda, kolla ph och nån sugig film som aldrig tog slut -.- sen skulle han tvunget spela i stan och när vi äntligen skulle köra hem så kör han med flit på fel håll för han ska kolla på julpyntet i stan x) haha. Det har ju varit julskyltning nu i min kära hemstad och då skulle han kolla på "skyltarna" som "borde" vara upp då, även om klockan var 10 i 11 en söndag. Men det var faktiskt jättefint, alla möjliga fina lampor i träden och den här nya ljusgrejen på terasstrapporna, som dom börjat gilla att köra så fort det händer nått i hbg, var faktiskt jättefin. Vi körde fram där och stängde bilen så blev det som en drive-in bio haha.

I går var en sleden jävla dag. Alla brudarna kommer till skolan, helt utslagna och mörbultade som små piñatas. Hård helg helt enkelt. Julias "sjuk"-status idag kan väl diskuteras, haha, precis som min egen eftersom vi igår var flera stycken som kände att tisdagen lutade åt att bli en vilo-dag.

Spontan övernattning i staffanstorp. Jobbigt när man har linser, men lyckades hooka lite linsvätska ändå och jag hade av någon knepig anledning för en gångs skull pelat ner lite basic-smink i skolväskan. Något som jag annars aldrig, aldrig gör. Några timmar plugg på svenska-uppsatsen sen var det ph (paradise hotel). När vi diskuterar att den ena nya snubben, eddie tror jag han hette eller?, och greta var tradig och vi inte fattade vad dom gjorde där, så bestämmer sig brudarna på hotellet att ha kvar båda nya snubbarna och greta pippar lite ogenerat sådär.  Förövrigt så gillar jag inte Andreas och katja kommer vinna.

Tog sovmorgon till typ 12, halv 1 idag. Tyckte jag passade alldeles utmärkt. Alla dom jobbiga tradiga lektionerna idag som matte och engelska, kräkmedel. Resten av veckan kommer bestå av plugg och på söndag ska jag jobba. Sen får vi se om jag ska gå modell eller inte på lördag, skulle ju egentligen vara varje lördag fram till jul men diverse anledningar har stört schemat lite. Alltså en ökenvecka denna veckan, buhu.


Saknar sommaren, tål inte vinter och kyla.
Malin

RSS 2.0