Pååååååsk

Hej hej bloggen! Det var ju ett tag sen jag skrev här, så jag har äntligen fått tummen ur röven!
Idag är första dagen på lovet som jag är hemma, rätt så skönt, men ensamt.
Påsken ska antagligen spenderas hemma hos ellen m.fl, ska bli mysigt!
Hittills av lovet har jag varit hos offe och vi har tömt deras damm (har sån jävla träningsvärk idag) och så har vi mest myyyyst.
Ja, va gör ni smuts på lovet då?
Btw. Jag är säker på att jag hörde möss i mina väggar innan, lagom äckligt.... :S

E&F

Här kommer jag med det tråkiga och vanliga inlägget jag gör varje dag med en massa bilder ifrån dagen.
Har varit i malmö hela dagen med Elin och Fanny. Mysigt var det!

Drivstörning i området

Igår hade vi en drivstörning i området tydligen, vilket gjorde att inga tv-kanaler fungerade och internet fungerade inte heller. Och då märkte man hur stor del både TV'n och internet är av ens vardagskväll egentligen. Jag hade ingenting att göra, haha. Satt och pratade med mamma vid köksbordet i flera timmar, vilket inte händer varje dag. Vi pratade om allt från skolarbete till jobbkamrater till spanien till mina döda morföräldrar osv. Det var faktiskt riktigt kul och skönt att prata ut om så många saker.
Tänk om man hade haft drivstörning lite oftare, så kanske familjer hade kommit varandra lite närmare.


I helgen bjöd Sebbe mig på en typ lokalfest, nån snubbe hade hyrt in DJ osv. Alla gäster fick betala inträde, och Sebbe var så snäll att han betalade min också :* Det var bara vi som kände varandra där nästan, eller Sebbe kände väl några fler, men jag kände verkligen bara honom. Det var annorlunda, men roligt att gå på fest med bara sin pojkvän. I vanliga fall om man sticker på fest hos några random personer som man inte känner så brukar ju det vara med kompisar. Men jag hade roligt där i alla fall :) Dock gick brandlarmet mitt i pga rökmaskinerna, så alla fick gå ut i regnet och vänta haha, inte alls bra.



I söndags hade jag tid hos 15 minutes. Det är ett företag där man kan vara "modell för en dag". De som har fotats där lämnar namn och nummer till kompisar så att företaget kan ringa dem och boka in dem osv. Jag hade först inte tänkt köpa några bilder men eftersom mamma var med ändå så blev det några stycken.

Om ni blir uppringda av 15 minutes, så rekomenderar jag faktiskt er att inte göra det, om man inte behöver bilderna eller verkligen vill göra det. Om man ska göra det så ska man nog göra det med en tjejkompis som tycker det är lika roligt också. Sebbe fick hoppa in i sista minuten för från att 3 tjejer skulle med så kunde plötsligt ingen av dem. Och han tyckte ju kanske inte det var sådär jättespännande men han ställde upp för min skull i alla fall, haha :)

Väntetiden är också riktigt lång. Jag trodde jag skulle komma in, bli sminkad, byta om, fotas , kolla bilder , gå. Men det var att man kom in, fick sitta och vänta och fylla i några papper. Efter ett bra tag blev det dags för smink, trodde jag. Fick sitta i sminkrummet och vänta ytterligare en stund. Sen blev det gjort och sen fick man vänta på håret. Sen gick jag och bytte om, sen fick man vänta på att bli fotad, ganska länge. Efter det blev man först fotad hos en tjej, sen fick man vänta igen för att en kille skulle fota andra bilder på en. När man var klar där fick man sitta och vänta på att bilderna skulle läggas in innan man kunde kolla på dom. Och SEN var det klart.



Och det har blivit vår!


Malin

Malin säger

I quit.

ellen.emilia.simon.julia.offe

Idag har jag umgåtts med personerna i rubriken.
Dagen började med att Emilia ringde och väckte mig vid 10 med "Jag kommer om 20 min", jag gick och la mig igen och sen sprang jag upp när jag hörde att hon kom. Vi satte oss och käkade frukost och tog det lugnt ett tag innan vi åkte upp till center syd. Gick runt där i ett par timmar med Simon, Julia och Offe. Jag köpte nog lite för mycket, men hittade ju så mycket, bla. en bh som jag blev lite kär i!
När vi skulle äta middag så tänkte vi först äta i lödde men så kom vi på att kebaben i lödde inte alls är lika god som kebaben på mårtens så vi hoppade på bussen till lund. Gillar att vi åker gratis på lovet.
Efter någon timme i lund tog vi bussen hem till mig och fjompade oss här ett tag.
Tur att vi är så jävla normala haha


Hos Emilia

Som ni sett var det 18års firande hos Emilia i fredags. Jag slänger in lite fler bilder som fanns på min kamera!

Mörbultad brud

Just nu är jag helt slut i rutan.. kom hem vid fem i imorse efter en galen kväll med mycket dans, konstiga människor, tripp till en stängd donken, häng på statoil, snodd flaggstång, hotdog, sura människor, busvisslingar på okända människor och sånglektion i bilen. Vaknade vid tolv tiden hemma hos gonza, vi tog med oss bella till donken för att tjocka och nu är jag himma. Denna helgen har varit övergreat och det är skönt att veta att man har en veckas lov nu. PUSS PÅ ALLA FINA
(bilder lovar jag att det kommer dyka uppppp)
nu ska jag sova (skriver igen när jag vaknat till liv på riktigt) haj

Tjejmiddag hos Emilia

Såja. Vad hände?
Pappa fick ryggskott så vi åkte inte idag :( förhoppningsvis ska vi åka imorgon. Annars dör jag. Igår var det i alla fall tjejmiddag hos Emilia. Mycket trevligt och god mat!

18 grader

Idag har det varit ännu varmare än igår! 18 jävla grader i skuggan, riktigt skönt. Satt lite i redaktionen och fixade sen drog alla ut i solen och hade det skönt, klättrade lite i trädet. Sen fick vi sluta vid lunch så vi till stan, käkade gratis pizza och satt och mös i solen.
Ikväll så bär det av till Emilia för att fira hennes myndighet! Det lär bli en galen kväll :D

Första glassen

Jäklar vilken vårdag det har varit idag! 15 grader i skuggan och en massa sol. Älskar det.
Julia och jag satte oss i det stora trädet i parken för första gången, jag skippade den tjocka halsduken, Simon Offe och jag köpte första glassen och åt utomhus. Och jag är så jävla glad! Även om jag har varit en jobbig pms unge idag hehe...

Mars 24, 2010

Såhär kan det se ut när man väntar på bussen hem.
P.S. Gingers do have souls!!

HEJ

HEJ. Jag sitter i redaktionen i skolan just nu och klipper min musikvideo. Slutade klockan 2 men har deadline imorgon så vad gör man. Har panik just nu för inget går direkt som jag vill men det löser sig nog, andre hjälpte mig lite. Känns som att den kommer bli väldigt lam gemfört med alla andras, men vafan. Nu ska jag fortsätta jobba, sen ska jag försöka få med några korvar till mårtens och äta kebab.

Branäs

Skidsemestern är beställd! Åker på lördag:D

Bara lite tankar

Allting är helt knäppt. Skolan är både rolig och sjukt, sjukt jobbig. Körkortet går bra, men inte så bra som jag vill. Och jag hade en konstig dröm i natt. Drömde om flera olika personer som varit viktiga för mig. En del av dem bara var med i drömmen och sen var dom inte med mer, inget mer med det. Men vissa var precis som att de inte fick lov att vara mina vänner, för någon annan. Och när jag vaknade så kände jag mig så konstig, jag saknade alla dom vännerna som varit så viktiga för mig. Jag blev helt sorgsen. Känns som mitt undermedvetande (heter det så?) ville säga till mig att återuppta massa vänskapsrelationer haha. Låter helt sjukt, men så tolkar jag det :P
Det är så jävla tråkigt att man växer ifrån varandra, glider ifrån varandra. Att man har sin period och sen blir inget som det var. Personer som var hela ens värld för några år sen, finns inte ens med i kontaktlistan liksom. Nä men ni fattar vad jag menar. Dom är helt oviktiga. Och sen finns det dom som man uppdaterar sig med lite då och då men man har inte det där starka bandet längre, man själv eller den andra personen har hittat det med någon annan. Jag vet en tjejkompis jag hade. Vi gjorde allt tillsammans, vi ringde varandra hela tiden, vi pratade om allt. Idag är hon som en främmande människa. En bekant på långt håll som man träffar lite random nån gång då och då, och då låtsas man som att man bryr sig när man egentligen inte lyssnar på deras svar när man frågat vad dom sysslar med nu för tiden.

Jag vet inte vad jag snackar om egentligen... men håll hårt i era vänner. Ring dem, även om de inte ringt dig på skitlänge. Hör av dig själv. Man tänker ibland "men hon/han hör aldrig av sig så varför ska jag?". Tänk inte så om det är en riktig vän. Ring själv. Har den sagt att den ska ringa men inte gör det - ring själv. Så jävla svårt är det inte, den andra kanske bara glömde eller nåt.

Jag ska i alla fall bli bättre på att höra av mig till mina gamla vänner, för utan dem hade jag inte varit den jag är idag. Och jag är rätt kass på de. Särskilt eftersom jag går i skolan i Lund, och bor i Helsingborg. Svårt att hinna med båda delar.

(Personerna på bilden har inte med texten att göra, Pierre & Emil är superbuddies! )

Malin

Mars 23, 2010

Andre fotade lite med min kamera idag när vi satt i redaktionen och klippte musikvideos för fullt:
Nu ska rastlöse jag lägga mig i sängen med mina cashewnötter och glo på en film.

Lite såhär

Lite såhär har jag sett ut idag. Gick upp 1 timme tidigare än vanligt idag för Anton sa att klockan var halv 8 och fårgade om jag ville ha kaffe och så går jag upp och ser att klockan bara är halv 7. Hann både glo på tv och springa runt och fota i morgonljuset. Men ändå så behövde jag kuta till bussen som vanligt...

Mars 22, 2010

Började dagen med att sitta i studion och vänta på att kamerabatteriet skulle ladda, sen drog jag ut och filmade med Simon till hans musikvideo. Sen tillbaka till skolan, hade lite svenska, sen ut lite i solen. Jag filmade klart det sista till min musikvideo också inne i studion. Drog och tränade med Kajsa när vi slutat och sen blev vi hämtade och åkte tillbaka till skolan för att Kajsa skulle ha utvecklingssamtal, så under tiden så klippte jag min musikvideo lite. Kom på att jag har riktigt lång tid på mig att klippa imorgon,  känns gött.

50års partaj

Lyckad kväll! Fick reda på saker om min mamma som jag inte visste innan. Dessa ska klart användas emot henne sen. haha. Lite bilder blev det. Här är några:)

Igår/Lördag

Julia, Offe, Simon och Emilia va hemma hos mig igår!

Fredagsfest!

Nä om man skulle ta ett ryck igen. Börjas med bilder från igår.
Mirelles 18års fest igår. Riktigt kul. Som det alltid blir med mina tjajor. Synd om Jennifer som fick ta det lungt eftersom hon har drabbats av körtelfeber :(
Riktigt tur att mina kompisar håller koll på mig. Tack vare dem är jag inte död nu. haha. Mamma ska ha 50års fest ikväll och ville att jag skulle vara hemma vid halv ett. Äcklig tid, ja vet. Tur som de va kom de ihåg att vi skulle åka kvar över tolv. Haha.
Som sagt mamma ska ha 50års partaj ikväll. Min uppgift är att fota så det ska väl inte bli så svårt. Får dessutom pengar för det och det finns gratis dricka. Inte helt fel ju. Nä nu måste ja dra.

Mobilen den är bra... när man har sladden med sig

Jag är så flitig med att ta bilder med min mobil, men jag har alltid glömt sladden så jag kan lägga in dom.
Jag och Emilia köpte cheesburgare när det var mindre-god-mat i skolan. Ellen och oliver fick också.
Min coola ryggsäck som jag köpte för ett tag sen. Min rygg är ju helt knäpp så går hos sjukgymnast nu. Axelväska = förbjudet!
Två av mina tre bordskamrater på Josefins 18-års fest
Jag josef & Amanda
Nemo myser
Dag 1 i Malmö när vi dokumenterade BUFF och SCREEN (detta är då lunchen)
Läste i tidningen om en liten gris, sjukt söt haha
Dag 2 i Malmö
Fick gratisprylar av favorit-Tommy!
Julia på lunchen
min mat:
Såg en liftare haha, söt
Päronen är hemma från Thailand nu i alla fall, skönt. Pluggade matte i går kväll, fredag. Jobba idag, lördag. Och imorgon ska man till sebbe som fyller år :)
Nästa vecka är det massor av prov och uppgifter som ska in, sen på söndagen ska jag på nån modellplåtning :) yey!
Malin

Du är värd så mycket mer

Idag köpte jag denna tröjan för 15 kr, SCORE!
Ett par solbrillor fick jag med hem också.
Denna fredagskväll är jag bara hemma med familjen. Vi kollade precis på så ska det låta, lite nostalgi kände jag. Nu ska jag övertala dom andra att vi ska se upp!

ellen&emilia i photobooth


Rörlig bild i malmö

Idag var rörlig bild gruppen i malmö på BUFF. Först kollade vi på en norsk film som var ganska bra. Efter det så skulle min grupp intervjua besökarna men batteriet i kameran va slut så vi satte oss och lyssnade på producenten som producerade morgan pålsson världsreportern bla. När vi väl kunde börja filma så fanns där inga besökare helt pltösligt, mer än ett par fjortistjejer som bara stog och flinade när vi fråga dom saker.
Men positivt va att det va fint väder. Kändes riktigt vårigt när vi satt ute och åt lunch utan att frysa!

Baldonedagen

Idag var det Baldonedagen på NTI. Vi samlade in pengar till utvecklingsstörda barn i Baldone.
Julia och jag sprang runt på stan i några timmar och samlade in pengar i bössan. Dom som gav mest pengar var falafel snubbar och vuxna människor med barnvagn.
När vi kom tillbaka bjöds det på grillad korv
Elias, Emilia, Molly, Julia
Simon, Offe, Andy
För 10 kronor fick man kasta ett ägg på dessa frivilliga lärarna. Jag råkade träffa en av dom på kulorna heheee..
Stefan och Tobias sjöng och spelade för 10 kronor
Jag grillad marshmallows


woho

Tjenare

vilken givande dag i skolan eller inte. Kändes ganska å ovärd men vafan. Drog efter halva tiden, in till Eslöv och antastade emeli eftersom jag var hungrig - pommes, kyckling å bearnaisesås. Ursäkta intressepilen som träffade era hjärtan. Sedan krängde vi litta mer, chips och coca cola och efter de blev vi fika sugna och drog till vebos och fikade. Vårt ställe dedär. Gott kaffe, trevliga människor och arabmusik.. bättre blir det inte. Sedan kom jag på att vi ska sälja kakor imorron på baldone grejsskit, så jag slog på stort och bakade två kladdkakor eller ja, där tog jag i. man kan säga att jag köpte de på coop men det är en annan femma.

förtillfället mår jag helt okej. dock skakar jag som fan, beror nog på coccan och kaffe - jag tåler nog fan inte koffein men skitsamma. okej, sjukt bra inlägg jag vet jaja jag är trött vi får skylla på det.
hejdå

Drömmar

Mina drömmar är ändå läskiga. Ja kommer alltid ihåg vad ja drömt under natten. Det är de första som kommer upp i mitt huvud när jag vaknat. Ibland kan jag bara vilja somna om och ibland är jag glad för att ja vaknade. Det är ändå läskigt att drömmarna beror på hur du mår eller känner dig. Vissa nätter har jag inte velat somna eftersom ja vet att ja kommer vakna kallsvettig med hjärtklappning. Äckligt som fan. Hade kanske varit bättre än man bara kunde stänga av hjärnan och sluta tänka så mycket. Dock så finns det såklart nätter där drömmen är härlig som fan och allt är bra. Men då man vaknar märker man att det inte är verklighet. Utan samma gamla dagar då ja kommer må precis som jag gjorde igår. Hade varit bättre att leva i drömmarna.

Marocko gifts

Som förra året blev det en liten present utdelning när mamma kom hem. Det gillar vi. Gillar att mamma är hemma också. Jag fick två par converse och en hel del smycken. En väska som mamma köpte där nere luktar riktig jävla kamel, lite små äckligt faktiskt.

Temadag

Idag var det temadag i skolan. Vet inte riktigt vad temat var, men det var en massa föreläsningar man skulle gå på. Vi lyckades iallafall ta oss igen 2 av 5. Resten av tiden stängde vi in oss i redaktionen.
När jag kom hem satte jag mig i soffan och glodde på tv, somnade direkt. Nu ska vi ungar här hemma slänga ihop lite middag och välkomna mamma hem ifrån marocko.

Mars 15, 2010

Sjukt fint väder idag jaaaaaaaa
Simon och jag filmade våra musikvideos i 3 timmar i förmiddags, så nu är nästan allt klart. I skolan sen så fixade vi bara lite med Baldone bössorna och sen blev det basket resten av skoldagen. Efter det drog jag och tränade med Andy, Daniel och Kajsa. 1½ timme på gymmet känns rätt bra såhär efteråt.

Never gonna be alone

Men tjenare, gissa vem det är som skriver?! woooooooooooohoo, jo för det är jag Emilia. Jag är nog inte back on track men jag lovade dansken för några dagar sen att jag skulle skriva... då men jag gjorde det inte då utan gör det nu istället.
Grejen att jag inte skrivit på ett tag är nog en blandning mellan lathet och endel andra grejer som jag inte bör gå in på. På senaste tiden har saker från förr dykt upp och jag har inte varit tiptop, det är väl det enda jag kan säga. Men just nu mår jag helt okej. Det är solsken ute, igår och idag har jag filmat för min musikvideo och sånt nödvändigt skit. Fredagen spenderades med mina favorit singelbruttor hos ellen med tacos och sedan även en tripp till centersyd. Sådär lagom mysigt!
en bild från emmaboda i sommras, man var happy, brun och allt var lätt.

Mars 14, 2010

Mitt dåliga försök till en maffig söndagsfrukost. Bara ananasen och kaffet va gott.
Solen skiner, 7 grader ute och snart ingen snö kvar alls. Jag bara älskar det.
Ska snart dra på solbrillorna och cykla ut med reklamen. Känns inte alls lika jobbigt när det är fint väder.

Lördagsmys

Jo men jag har det rätt bra här hemma ändå!

Malken är tillbaka!

Mina damer och herrar: Jag kliver åter igen in på vår kära blogg.
Jag vet faktiskt inte vad som har hänt. Eller jo det vet jag nog egentligen. Skolan har blivit för mycket för mig att hantera, jag vet inte vilken ände jag ska börja i. Jag har verkligen inte haft tid eller lust att skriva i bloggen, för så fort jag tänker att jag måste göra någonting så får jag panikångest och vill bara krypa in i mitt skal och inte komma ut igen någonsin. Jag kan inte minnas någon annan gång jag känt såhär. Men nu är det på bättringsvägen. Jag ligger fortfarande efter med bildanalysen och religion-uppgiften "En restaurang i Malmö", samt samhällsprovet. Men har snackat med Steffe så får göra provet efter påsklovet. Ska försöka göra de andra två uppgifterna så fort jag kan.


Spanskan har också flåsat mig i nacken. Jag hade muntlig uppgift 2/5 igår. Har pluggat som ett djur och klarade den galant! Hade världens ångest när jag satt och väntade på min "nya" lärare på IT-Turism. Men jag kunde allt jag skulle och hon sa att min spanska var helt perfekt för att vara på min nivå. Nu är det två veckor till nästa muntlig och jag ska banne mig göra lika bra ifrån mig.

Förutom allt detta så har mina föräldrar övergivit mig och spenderat de senaste tre veckorna i Thailand - snyft. De ska vara där en vecka till, men sen kommer dom äntligen hem! Grejen är den att jag har bott helt ensam. Och det låter inte så jobbigt. Men jag har alltid varit van vid att min bror i alla fall varit hemma, men han flyttade ju vid årsskiftet så jag har fått laga all mat själv var enda dag, diskat all disken, tagit ut alla soporna, tvättat, hängt och vikt alla kläderna, jag har gått alla rundor med hunden, jag har städat alla rummen i hela huset, jag har vattnat alla blommor, jag har tagit in all post, jag har handlat all mat osv osv. Puh, blir utmattad bara jag tänker på det.

Denna veckan har jag dock haft det bra eftersom både jag och Nemo har bott hemma hos Sebbe. Hans familj har hjälpt till att passa hunden och jag har haft lyxliv som sluppit laga mat och allt det där.

En snabb uppdate av senaste månaden:

14e Feb, Alla hjärtans dag:
Bio med Sebbe, såg "Valentines day". Jag tyckte den var bra. Ingen nytänkande film precis, men den
funkade en dag som denna.




26 Februari: Retrodags med töserna, som ni säkert redan har sett bilder på :)



3e Mars: Emilia gick och fyllde 18, det lilla aset. Vi hade en liten överraskningsfika för henne.
Ellen, Molly & Julia sa att dom hade saker att göra den dagen, så jag och Emilia skulle bara gå och handla lite
i stan. När vi var på väg till Stadium (trodde Emilia) så vek jag in på ett café, utan att svara på Emilias frågor.
Och när vi kommer in så sitter töserna där med ljus i Emilias kaka :) Mys.



Det har börjat bli vårväder och vi hittade en död fladdermus på skolans vind:



6 Mars: Jonte anordnar klassfest. Dock visade det sig att vi har många svikare i klassen.


Mina körlektioner har också bara gått bra. Jag har börjat backa! Japp, ni såg inte fel. Jag backar.
Och det gick jättebra! Det var inte alls så svårt som det ser ut. Säger jag nu i alla fall, får väl se när det är dags
för fickparkering :/ Jag är dålig på att hålla takten med teorin dock, måste bli bättre på det.
Men som sagt så har det varit sjukt mycket i skolan, så la teorin lite på is så länge.


Det händer fortfarande mycket grejer. I tisdags var jag och filmade på Mejeriet till mitt reportage, ska försöka lägga
ut det sen när jag är färdig :) Imorgon är det 18-års fest för Josef (Josefin) och hennes två kompisar. Känner bara
Josef, Oliver & Amanda där men det kan nog bli trevligt. Det vill säga om min feber släpper och jag slutar ha ont i
halsen som jag har haft hela jävla dagen :(


På söndag åker jag och Nemo hem, jag ska städa huset och plugga spanska. Sedan är det Baldone-dagar mån-ons.
På Måndag ska vi samla in pengar och dela ut flyers samt sätta upp affischer, Tisdag är det tema-dag med
föreläsningar och sen på Onsdag så är det själva utställningen, då ska jag stå på 88'an och sälja fika haha.
Alla pengar går såklart till insamlingen.

Torsdag och Fredag spenderas i Malmö då vi ska va på BUFF & SCREEN med Rörlig Bild.


Den 21e fyller Sebbe år och den 28e ska jag ta modellbilder med några av tjejerna :)



Sebbe på väg hem på väg från mig till honom när vi hämtat hunden. Dagen efter klassfesten haha :)


Malin

ellenemiliamolly

Idag har jag och de två söta töserna på bilden lagat tacos, dragit runt på center syd, gått hem därifrån och suttit i min säng med en påse chips och snackat och skrattat. Skön kväll, men imorgon...då vill vi göra något annat!
Godnatt

Idag ska jag...

Klippa av mitt långa men jävligt slitna hår. Är nästintill livrädd faktiskt. Sist jag klippte mig (september 2008) så blev jag inte nöjd alls. Skulle ha ljusbrunt hår och fick mer åt det svarta hållet, skulle klippa topparna men mycket mer åkte av. Hoppas det blir bättre denna gången, kommer dock bli väldigt kort eftersom att så mycket är slitet. Men jag överlever nog.
Just nu har jag naturkunskap. Jag är övertrött och rastlös, som vanligt. Någon som vill underhålla mig?

Mars 10, 2010

Tänkte skriva att det var en sjukt onödig dag i skolan idag, men kom på att det inte riktigt var det. Gjorde mitt muntliga samhällsprov och det gick faktiskt bra. Men det var ju också det enda vettiga jag gjorde idag. Resten av dagen ägnades åt att halvsova i en stor jacka, gå alldeles för långt i alldeles för tunna kläder och sen käkade jag falafel med Simon, Andy och Jonte.
Nu vill jag helst bara sova. Är så jävla trött hela tiden och jag förstår inte varför.

Smycken

Några armband jag gjort ikväll!

Shopping

Blev en skinjacka och en tröja
och fyra ringar
och en väska
Just den. Jag fixade mina naglar igår ! inte helt fel.
pusse:*

Ellen, förlåt för att vi sviker bloggen!

Men jag kommer ALDRIG på något att lägga upp! Jag har inte varit hemma på ett tag, skönt o komma hem! Och idag ska jag och syrran käka tacos, gott va?
Lånat systemkameran över några dagar för att göra ett bildarbete, men kommer inte på något bra tema? hm?

6 av 200

6 bilder ifrån klassfesten hemma hos Jonte i lördags. Sjuk kväll! MPtvååååå

Idag är det studiedag och jag tar det lugnt här hemma med lillebrossan. Beställde hem pizza till frukost och kollade på Bruno. Jag tänkte bara på våran gamla gay lärare, rätt lika ju.

Throw up your arms into the sky

Igårkväll mötte jag upp Kajsa och så gick vi som vanligt till maxi, handlade lite gott och sen gick vi tillbaka hem till mig och kollade på när karusellerna sover. Lätt en av de bästa gamla julkalendrarna enligt oss.
Båda var riktigt trötta så när Kajsa gick hem vid halv 11 så gick jag och la mig direkt.
Sov 13 timmar och när jag vakna imorse så satte jag mig ute på terassen och åt frukost. Har jag sagt att jag gillar våren?
Måste sluta vara lat och börja fota med min systemkamera och inte mobilkameran hela tiden.

Vårsolen igen

Jag gillar våren. Jag gillar människorna på bilden. Jag gillar att det är fredag. Mmmmmm 

Vårsolen

Idag så var vi ute och spelade basket och försökte värma oss i solen på rasten. Första gången detta året! Så härligt att man äntligen kan vara ute utan att frysa ihjäl helt och hållet. Hoppas solen aldrig försvinner igen.

EMILIA 18ÅR VAD FAN HÄNDE?

idag fyller vår ena rumpa år. Emiiiiiiiilllllllllllllliiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa alltså:D
Ger dig en låt som grattis.
Du vet att vi gillar dig crazyemilia <3

Emilia 18år!

För idag fyller Emilia 18 år! Vi firade henne på ett fik. Och hon blev rejält lurad och överraskad av oss hehe. Vi hade sagt till henne att vi inte kunde fira henne idag för alla var upptagna utom Malin så vi skulle ta det imorgon istället så hon och Malin skulle bara gå på stan lite idag. Så vi när jag, Molly och Julia sticker från skolan drar vi till cafet och beställer fika till alla och sätter ljus i Emilias kaka. Sen lurar Malin in henne på cafet och BAMAMMM där sitter vi med tända ljus i kakan!
Emilia fortfarande i chocktillstånd haha!

Veckan än så länge i bilder

Var och gymmade med Louise i måndes, frös om öronen så fick låna hennes öronmuffar!
Bilder från RETRO, när vi stod ute i kön i regnet.
Innan RETRO på tasty house ;)
EMILIAS FÖRSTA BIRA SOM 18-ÅRING!
Ja, vad ska man säga... :)
Sedan överraskade vi henne med en liten kaka och ljus :D
Ljushuvet Emilia!

Moske

Idag var mp2a i malmö och häslade på i mosken. Det var rätt kul, fast jag blev lite ledsen när vi inte fick prova be. Hade velat veta hur dom gjorde. Efteråt drog vi in till stan och käkade, Emilia köpte sin första öl som 18åring. Sen hade vi det rätt gott i solen, älskar att det är vår.

2 saker

Fattar man ingenting på mattelektionen kan man antingen ta roliga egobilder på toan
eller
Sitta i mysrummet och spela gitarr med Jocke.

Livet är en storm?

Stormen som skulle komma in ikväll är rätt så lugn kan man säga! Jag har varit och tränat och jag mår genast bättre efter mitt fettvecka till lov! Så var tar livet vägen?

aaaaaah

Är så sjukt trött! Måste sova mer om nätterna.
Bra dag i skolan idag iallafall. Gillar att jag fick närvaro på matten fast jag inte va där, gymmade med Kajsa istället. HAjJ
P.S. Har namnsdag idag! Elvira!

RSS 2.0