Fredag

Det är nog ända gången mamma köper jordnötsringar till mig bara sådär. Livet blir aldrig som du vill, så förvänta dig inget då blir du inte lika sårad.

Ellens rumpa


<3

fina vänner!

Bilddumpning!

I fredes hos Julia:
Ellen as-stolt:
Visst älskar vi slingmössan:
Nemo på väg hem från Sebbe. Hade haft honom hos sebbe över natten, bara för att prova så det fungerade. Vi ska ju bo där han och jag i en vecka när päronen är bortresta. Och det gick bara bra!
Två rumpor
Fin utsikt från sebbes rum idag när jag vaknade :) Snön låg så fint, fast det är inte lika fint här haha
Målar skolans logga i trapphuset:
Sötisar på religionen idag haha:
Så jävla pepp på allt just nu! Man blir nog lyckligare av träning haha, var och gymmade igår med Emilia. Körskolan idag, och sen gym imorgon igen! Sen blir det tjejhelg, supermys.
Måste bara klaga lite och det är fan på Skånetrafiken. Kom 40 min försent till min lektion på morgonen för att någon idiot-chaufför körde in till kanten, vinkade till mig , tog förgivet att jag inte skulle åka med (av någon jävla anledning??? Hade till och med mitt busskort uppe liksom), och sen kör ifrån mig. Vad fan liksom ? Missade tåget och hela morgonen blev bara dskflsaj. Sen igårkväll var det visserligen typ snöstorm, men ändå, bussen var 25 minuter försenad. Jag hade rusat från gymmet med mina feta väskor sen får jag stå och frysa röven av sig i 25 minuter. Jag vågade ju inte gå därifrån heller ifall den skulle komma. Snö i all ära, men bu för snöstorm!
http://open.spotify.com/user/mlnhogberg/playlist/0QisA6WG3kz6molEg1tqcA
Malin

onsdag kväll

Woooho nu ska minsann Emilia också blogga, inte varje dag vill jag lova.
Just nu sittter jag och försöker plugga natur. Fick ig på mitt omprov så har endel uppgifter till imorgon, natur är inte direkt mitt favorit ämne om man säger så. Annars då? Jo jag och mallan tränade idag och det var najs tycker jag. Märks att jag inte har alldeles för mycket muskler i mina armar (De skakar fortfarande över träningen). Sedan har vi ju fått in ett underbart snöoväder över skåne. Fan vad glad man blir när tåget är sjukt sent och det är svinkallt ute. Men jaja, försöker se det positiv snart helg ju...

en sommarbild som kan muntra upp oss i kylan

All you do is fill me up with doubt

inte varje dag man är med på tv. Från min praktik på svt. Är med 07.40 och 09.18 :D
http://svtplay.se/t/102622/den_itusagade_kaninen

Hahahaha


DET ÄR RÄTT KUL ATT VINNA :D

I´m not your toy

söndagsfika. Aldrig fel.
Söndagsmys. Aldrig fel

Ellen sitter och bloggar på lektionen

Malin

HAJ

Godmorgon. Sitter i skolan och har rörlig bild, vi hoppade precis in i B-kursen och har precis kollat på några olika musikvideos. Några bra och några sämre. En var så dålig/tradig att alla ville gå i ide av den haha.
Tycker att vi ska få rast nu så att jag kan gå till 88an och köpa en bagge, tror dock att jag får sluta hoppas på det.
Annars så är det gött att va tillbaka i skolan igen, när man väl kommer upp på morgonen efter den vanliga rutinen med hundra snoozningar och hjärtattack när man upptäcker att bussen går om 25 minuter.
Vinterland...

Helgen ala Mollsan

N kommer det bilder!
Tjejmiddag hos Lina. Skitgod mat. Dock ville mensvärken döda mig och jag ville hellre vara med några andra. Pallar inte att jag ska missa allt kul. Slutade iallafall med att vi somnade i jennifers säng. Skönt!
Lördagen blev det lokalfest i lomma. Dock inga bilder därifrån orkade inte ta med mig bebisen. Benen är lagom döda efter x-antal timmars dans. Sen blev man med tvingad på promenad idag av mamma också.

Låtar som jag inte kan sluta lyssna på. Hoppas ni har haft en fin helg brudar !

hshfskghkg

Jävlar i det vilken PMS dag det var igår. När man tycker att man själv är jobbig, då är det illa.
Ena minuten har jag skrattat ihjäl mig, andra minuten minuten har jag bara velat gråta och tredje minuten har jag varit så arg så jag kokat. Älskar att vara tjej.
Två bilder från de bra stunderna igår. Sista bilden är intern som bara den.

Praktiken i ettan

Bara för att!  ha en fin fredag :D

150 dagar kvar!

Idag, torsdag den 21, är det etthundrafemtio dagar kvar tills Jag, Emilia, Ellen och Julia åker till Alanya!


(Bild från www.mec-saf.com/alanyanightsafari.htm)

Malin

WOKEJ

Eftersom jag inte kan något om bloggen så får det bli två inlägg. Jag kan inte sluta lyssna på denna låten.

Slöa jävla torsdag

Känns lite som ja ska skriva lite.
Jag har köpt klänningen som jag la in en bild på för några dagar sen. Den är sjukt snygg! Blir till att ha den på mammas 50års fest tänker dock ha de innan med. Kändes lönt att komma så tidigt till skolan idag då? ne sjukt olönt. Fick iallafall sig några skratt. hah. Ne nu ska ja iväg med mig ensamhet och fördriva tiden med piano och träning.


Jan. 20, 2010

Idag har det ändå varit en härlig dag. Började med att jag försov mig, vilket var ganska skönt, kom till danskan, skrev på närvarolappen och sen gjorde vi inget. Engelskan var lugn och samhällen va rolig...woookkeeej.
Efter skolan drog jag, Emilia och Molly till nova lund. Satt först på donken i en timme och sen kolla vi i affärer i nån timme. Sen drog jag hem och cykla nästan direkt till center syd med mamma. Jävla shoppingdag det blev. Fick iallafall lämnat in min skitmobil så det var ju bra.
Vi, lite suddiga, på nova.

Creep show

Hört om dubbelmorden mellan Genarp och Dalby? Riktigt läskigt att sånt händer även här mitt ute i ingenting :S Jag är rädd iallafall....
Men iallafall stannade hemma idag för jag var så jävla trött så jag har kollat på massa "how i met your mother" och sen blev det "det regnar köttbullar"! :D
Rätt så fet :D

Racer-Malin

Var på körskolan igår och köpte körlektioner. Efter att jag kommit hem och kollat kalendern så ringde jag och skulle boka min första körlektion om typ en vecka där mamma skulle åka med i bilen. Men så blev det inte. Istället fick jag lektionstid imorse klockan 07:20. Så de var bara att ta sig upp tidigt som attan och pela iväg sig till körskolan (när jag egentligen har sovmorgon till 10.20 på onsdagar). Men lektionen gick toppen, han sa att det gick mycket bättre än han hade trott och jag fick köra ute på vägar och i korsningar och rondeller och hela paketet, redan under min första körtimme! Riktigt nöjd åkte jag därifrån.

Jag & Emilia


Hade helt sjuk tajming hela morgonen. Går rakt ut från körskolan till hållplatsen, ser att bussen går om 3 min. Åker med den till min gamla skola där jag hämtar upp DVD-skivor att bränna min musikvideo på. De medverkande från FAME-klassen jag spelat in den med som ville ha musikvideon har lämnat in vars en skiva nämligen. Så jag ska bränna massa sen till dem innan jag kommer och visar upp den på skolan. Iallafall, efter jag hämtat skivorna så går jag till en annan hållplats, ser att bussen kommer om 2 min. Åker till Ramlösa station och är 40 minuter tidig till det tåget jag räknat med att jag skulle ta (09:30). Men, ett tidigare tåg var hela 20 minuter sent så det var framme precis när jag kom till stationen. Så det var bara för mig att kliva rakt på tåget och åka till lund. När jag kommer fram i lund så går jag till min tredje busshållplats där bussen snällt står och väntar på mig, kör 2 sekunder efter jag gått på.

Sen om ni vill veta så har Ellen en monster-banan-hållare.

Ellens banan-hållare

Klasskompisar (och Ellen)

Emilia, Molly & Jag

Lite filmtips från Metro eller City, minns inte vilken. (Klicka på bilden)

Malin

Konsten att vara trött

pics from today... jullan hade lektion och mallan var gone...? justde hon var himma.

Iaf är jag hemma nu efter en hyfsat lugn skoldag. Dock ogillar jag tisdagar som satan, engelska å matte på förmiddagen är ingen hit precis. Sedan hade vi en lång håla som vanligt. Som ni ser här ovanför gjorde vi
inte allt för mycket. Sedan var det idrott, simma å shit. Hlet okej och herrans vad man är trött efteråt. Helt galet, jag kommer slockna när som helst.
Men iaf, snön ligger fortfarande på marken, livet känns lite halvsugigt och spotify laggar men annars är livet helt okej.

Later
Emilia

mollyellenemilia

Vi snyggar oss i skolan medans dom andra har lektion!

Chillade stenhårt

Kunde inte komma på något skönare att ha på sig idag än en stor slapp t-shirt.


Och efter ännu en givande dag i skolan så sitter man i stp och överväger att plugga. Måste nog göra nånting snart iallafall... Annars är det PH ikväll och imorgon ska jag köpa körlektioner! Woho! Sibbs mamma har köpt frusna hallon till mig också, så de bli glass med varma hallon sen, toppen! På lördag luktar det 18-års fest och det kommer nog bli riktigt, riktigt trevligt. Träffade Oscar igår också, ännu en som nått 18-gränsen. Kan ju bara erkänna att man är riktigt avundsjuk nu och längtar fruktansvärt till min egen 18-års dag haha!
Lånat Sebbes kamera också nu, så hoppas de blir lite mer fotande hehe.

Idag när jag läste tidningen på vägen till skolan så läste jag om katastrofen på Haiti och olika sätt hur man kan hjälpa dem. Jag är ingen miljonär direkt men jag tycker om att kunna hjälpa mina medmänniskor och jag skickade in ett sms till Rädda barnen. Jag hoppas ni känner som jag och vill hjälpa till med en 50-lapp eller bara en tia till och med. Det skrivs att detta är en av de värsta katastroferna som drabbat världen. Det kunde varit du..


SMS:a "KATASTROF" till 72950, 50 kr
SMS:a "10KATASTROF" till 72950, 10 kr

Malin

Dancing with tears in my eyes


Dags för mig att blogga nu?

Ja, kände att det var dags att blogga lite, ett tag sen sist...
Igår var jag på examensfest med offe+familj, trevligt med massa olika åldrar som dansade limbo! Idag kom vi inte upp förrens halv 3 och nä, det är inte lönt att göra något av dagen fastän vi har 15 månader :P
Skola imorgon igen! Fan, orkar man?

Mårtens

I torsdags åt vi på Mårtens efter skolan, så jäkla gott. Efter det sprang vi runt på stan ett tag.
1. Elias och Simon 2. Jocke och Oliver 3. Ellen(jag) 4. Julia och Offe

Den gamla goda tiden

Var uppe på vinden innan och rotade fram en massa gamla foton. Fasen vad fina och mysiga gamla bilder är! Bjuder på några.

Nu ska jag ut och gå i kylan med Kajsa. HAJ

Fredag

jag måste ha denna klänningen. Riktigt jävla snygg

Torsdag

Igår var en skum dag. Vet inte varför, de va inget bra eller dåligt så. Bara annorlunda. Hittade en gammal bild dagen innan som "inspirerade" mig lite, jag har nämligen kommit på att jag aldrig klär mig särskilt tjejigt :P Man ser hela tiden massa tjejer i söta tröjor och toppar och tunikor och kjolar och klänningar och tights osv. Jag har typ aldrig sånt, bara t-shirt, linnen, tjocketröjor och jeans. Men det är kul att var tjejig så försöker hitta på lite roligare saker och vill köpa mer flickiga, färglada kläder.

Jag och Molly var söta med våra dubbelhakor i skolan
Efter skolan så skulle jag köpa körlektioner med mamma, men hon skulle tydligen slinga håret och klippa sig så det blev inget med det, istället gick jag och sibb och kolla kläder i stan här i lund och sen satt vi i ett par tre timmar på espresso house mös, drack mocha latte och bara snacka om sommaren, pengar, jobb, bank, om när mina föräldrar är i thailand och massa, massa saker. Sen tyckte jag det var roligt att sätta hans keps lite för långt ner och peta ut öronen.


Idag ska jag dock mamma köpa mina körlektioner så jag kan komma igång någon gång! Och jag ska till staffanstorp och förhoppningsvis käka chips o dipp. Sen får vi se om det blir något jobb i helgen eller inte, det är ju superlågsäsong nu och typ inga bokningar alls, så jag behövs inte. Brukar bli så i Januari / februari. Ska försöka leta jobb i stan i helsingborg också, lättare att ta sig till.

Fick MVG på religion-provet, kan få MVG i religion. MVG på Naturprovet och jag kan få MVG i idrott om jag gör en bra elevledd lektion, minskar min löptid med 1 min och "lägger i en växel till" på lektionerna! Och spanskan är slut om typ tre veckor!! Känner att man ska lägga lite krut på skolan nu kanske.





Malin

Sötaste doggien ever

bilder google
En sån här söt sak kom min farsas polare hem med idag. Alltså jag dog, hur söt får en hund egentligen bli?
Ganska avundsjuk blev jag. Dessutom fäste den sig helt vid mig och var som en svans hela tiden. Som en liten snäll bebis med vassa tänder. AAAAW jag smälter. Ska lätt skaffa en när jag flyttar hemifrån!
/Emilia

Studentgruppen

För alla er som inte visste så är vi avgångsår 11's studentmössagrupp haha. Massa möten hela tiden, men vi lovar det kommer bli riktigt bra. Vänta tills ni vet vad vi kommer kunna välja till.
Emilia, Molly, Oliver & Jag
Sen gick jag igenom min bdb och tog bort lite bilder. Hittade denna toksöta på mig själv när jag var mörkhårig. Saknar det lite. Men det får vänta ett tag till, men lovar att jag inte har gjort mitt som brunett.
Malin

För att ha någonting att göra

Tjenis
Just nu sitter jag här... för att ha någonting att göra. Hehe internskämt som man säger
Nä men har precis gjort en polisanmälan och fick även besked på att mina cash snart ligger på mitt konto så jag är väldigt glad. Annars har dagen inte varit min dag precis. Först typ 1 h sen till skolan trots att jag gick upp i vanlig tid, jag hatar att åka buss. Sen att vi inte har några direkta lektioner gör ju det hela mkt bättre. Men blev fika med Malin, de andra bitchesen dissade ju men ni är förlåtna... typ. Sedan for jag en vända inom eslöv för att checka läget och sedan hem och diskutera med päronen. Ibland undrar jag seriöst om föräldrar någosin har varit ungdom?! Inte mina i alla fall. Sedan har jag mest chillat, något jag alltid gör. Dålig vana dedär eller vafan
Nu ska jag duscha om ni vill veta
Later

i'm just a girl

Woohhohah

FAN VA BRA VI ÄR PÅ ATT BLOGGA IDAG TJEJER!

Hur ska det gå?

Haha. Hej. Det gick ju bra för mig igår...inatt. Sov 3½ för att vara exakt. Men ändå hoppade jag upp ur sängen imorse, hällde i mig kaffe och åkte till skolan, glad som en mört. Det var riktigt roligt, som sagt, att träffa alla. Ni är så fina.
När jag kom hem började jag dock känna av hur lite jag sovit. Tänkte att jag skulle kunna hålla mig vaken tills klockan blev 9/10 så kunde jag lägga mig och sova då och vända tillbaka dygnet. Men...det gick inte. Somnade förut när jag kollade på tv och vaknade för en timme sen. Vi får se hur det går med att somna sen igen.
Bilder från i somras.

Fick syrrans Julbilder

För ovanlighetens skull hade vi stor julafton hos min kusin med alla fruar syskon barn mammor pappor "farmrar" sambos och allt vad det heter! Riktigt roligt med alla barnen också som kolla på tomten :) Och vi hade grillbuffé istället för julmat (Vi hade sillfrukost istället ;P)

PS! vet inte om det funkade att ändra storleken på bilderna, sry about that annars. DS!
Malin

En måndagkväll

Yes idag får ni äntligen skåda en bild ur mitt arkiv, inte vardag vill jag lova. Den är egentligen inget speciellt, en väldigt munter bild från sista dagen på Emmaboda. Dock ironisk där, vi var egentligen jättebakis och överdrivet slitna med tanke på alldeles förlite sömn på fyra nätter. Dock var Emmaboda en av de roligaste grejerna jag gjuort i mitt liv.
I alla fall så sitter jag här en måndagkväll, inget överdrivet ovanligt precis. Ska alldeles strax hämta dippen och chipsen jag tjatat om hela dagen. Känns nice. Lite paradise ikväll också. Skulle nog kunna säga att life is good men jag vetefan. Sen började skolan idag, det var skönt på sätt och vis. Träffa alla igen var skönt men läxor ger mig lite panik, dessutom försov jag mig. Great, detta året blir bara bättre för varje dag som går.. eller inte.
Men vet ni? jag är glad endå.

Black Eyed Peas - "Meet me halfway" & Kesha Animal - "Take it off"



Kina

I fredags drog jag och Elin in till stan vid 2. Mötte upp Fanny och kollade runt lite i affärer innan vi satte oss och åt kinamat. Efter någon timme av mat och snack gick vi på bio. New moon såg vi, den va rätt mesig. Hoppades att den skulle vara lite mer spännande, men icke.
Mysig dag iallafall!

V V Brown



V V Browns nya skiva. Ganska najs. Eller vad tycker ni ?

Malin

Tänkte slänga upp lite bilder sen helgen :) Detta har utan tvekan varit min bästa helg på jag vet inte hur länge.
Torsdag-Fredag: vinkväll hos Emilia med Molly, riktigt roligt och trevligt, har4 verkligen saknat er era tokstollar =D
Emilias öde-hus












Fredag kväll: Entré med sebbe, shoppade. Jag köpte ett linne på MQ och ett på Gina (älska ginas reor!)  och sen såg vi Avatar i 3D, definitivt värt att se!  Dock är glasögonen skitfula :D haha. Sen klippte jag honom. Eller snaggade. Allt åkte av. Först vägrade jag men är nöjd med att jag lyssnade på juryn (Molly emilia ellen & julia).
Lördag kväll var det fest på Olympia. Några pågar hade tagit tag i sina liv och hyrt en lokal haha. Men det tackar vi föt, eftersom det var en toppen kväll!
Nu ska jag kolla på Patrik 1,5 och sen kanske åka till Bogarts med mamma. Ha det fint allihopa!
Malin

Skridskor

VINTER
jävlar vad det är kallt ja. Det är inte varje dag jag åker skridsko på havet. 

BILDER


Tjejkväll-2

Emilia sitter och berättar sin livshistoria medan molly och malin dricker vin och vill bada badkar. Gärna med ljus. För det finns inget bättre! det kommer snart bilder malin ska bara hämta sladden. Min naglar är vääääldigt fina dessutom. De får ni också se bild på sen! Det ligger tre chips påsar på bordet. Jag känner mig tjock. Men det gör inte eftersom ja ändå inte kommer bli tjock. Äh nu snackar jag bara skit. Ha en fin kväll. För de har vi.

BLOGGEN BYTER KLÄDER

För alla trogna läsare: prepare för ombyte här på bloggen.

Flytt till Halmstad

Hjälpte min bror att flytta lite grejer till lägenheten idag, han flyttar typ permanent imorgon. Skruvat IKEA-möbler som aldrig förr och har insane ont i fingrarna nu. Överlevde med lite dagis-style-godis.
Sen har jag hittat jättefina kläder som jag ska prova - och förhoppningsvis köpa - på fredag när jag och Sebbis går på Entré. Efter shoppingen är de bio som väntar, Avatar i 3D, taggad wiho! =D
Malin

Onsdag

Jag kanske borde ta och börja blogga nu. Känner mig lite skyldig att jag inte gjort något ordentligt inlägg. Men jag gillar inte att skriva om vad som händer i min värld. Känslor och sånt stannar hemma. Men jag ska skriva något bättre snart, men inte nu. För nu ska ja göra något roligare. puss min fina flickor!

Nu är det jul igen

Nu är de fanimej snö hos mig igen, hur ser det ut hos er?
Nemo vill också surfa lite.

Jävla pain in the ass hanhundar blir när nån tik i närheten löper. Gnäller och har sig. Springer runt benen på en så man ska släppa ut han så han kan nosa runt lite utomhus.

Typ varit i staffanstorp flera dagar nu, härligt var de :) Trodde jag skulle slippa all flyttstress men tji fick jag. Mossan och matte ( min bror ) har flängt runt i huset nu både i dag och igår och ska imorgon med, eftersom matte flyttar till Halmstad där han pluggar. Och alla har det så roligt, packar och flyttar och lastar och lastar av och kollar på nya lägenheten. Så får jag all skräp göran. Ta hunden, plugga spanska helt ensam hemma i huset i flera timmar, laga met helt själv, till mig själv, hämta de, hämta de, ta hunden igen, nej vi kan inte köpa jacka till dig just nu för vi måste flytta först, körlektioner? nej vi kan inte ta de nu, jo vi ska göra det snart, men inte nu, inte nu.

ÅÅh så tråkigt jag har. Amer kunder åka till väla heller. Så jag sitter här, ensam, i mörkret, med spanska i massvis, utan körlektioner, utan jacka och har skitkul!

Men slut på emo-fasonerna nu. Börjat spara till Alanya nu, sjukt taggad. Emilia tog sig förbi sin fobi idag och de gick väl inte som planerat men skit i de vi mår bra och är glada ändå. Luktar "LAN" på torsdag hos fröken Ergeer också, vi får väl se om ellen lyckas pela sig dit eller inte.

Note: skaffa kamera, brossan tar ju med sin nu när han flyttar - fail.

Malin

2010

Så vart vi inne i 2010... och jag måste erkänna att 2009 gick i sjuhelvetesfart. Jag som är född med dåligt minne minns till och med hur det var för exakt ett år sen. Tiden har svischat förbi och har vi egentligen hunnit reagera?

Hur ska man då resumera 2009? Ett helt okej år. Grejen med att man alltid säger att året ska bli så jävla bra är nog till att ta i innan man varit med om det. Reslutatet blir bara att man blir besviken. Men 2009 gjorde endå något speciellt, för oss alla fem rumpor. Det var då vi skapades, redan innan denna blogg och jag ska vara ärlig - Det är något jag är så fruktansvärt glad över. Att det är vi fem, just vi 5! Vi fem brudar som kommer bra överrens i alla lägen... eller åtminstone nästan alla ;) Vi har alla någon sorts konstig humor, hyfsat omogen om ni frågar mig men jag gillar det. Men det är inte allt, för saken är den att vi alltid ställer upp för varandra på ett eller annat vis. Vi försöker och för det mesta går det. Så brudar, jag må vara en okänslig brud haha men jag lovar jag har en känslig sida också, ni ska veta att ni betyder otroligt mycket för mig. Det är tryggt att veta att jag har er fyra och att ni alltid finns där trots att ni är långt iväg.

Så 2010, okej detta kommer bli ett sjuhelvetes år. Inte nog med att vi blir arton, tar körkort, turkiet och krogen.
För tillsammans kommer vi skapa ett år som vi aldrig kommer glömma.

RSS 2.0