=(

Inte min dag idag

Be mine


do i have to wait forever?

tja
hur är läget med er? jag sitter här himma och ska alldeles strax se en movie med brossan. det blir nån brittisk komedi verkar det som. gårdagen var både lyckad och mindre lyckad, jag bär med mig någonsorts förbannelse. tackar mina brudar som alltid finns där iaf! annars idag har jag inte gjort allt förmycket, jag mår hyfsat bra och så men det var helt okej att ligga i soffan och inte göra ett smack. men nu blir brodern otålig, jävla snorunge. jaja natti på er

Feb. 27, 2010

Kvällen har spenderats med Elin. Käkade chips och dippa och färgade Elins hår! Hon stack hem när håret var blött så jag hoppas det blir fint när det torkat...jag är ju ingen frisör direkt haha.
Slappedag idag alltså. Kom hem från helsingborg vid halv 5. Brossan körde oss hem! På mindre än en vecka har han skaffat körkort, fått jobb och köpt en bil! Helt sjukt, men kul.

Retro

Tack för igår brudar:D var kul även om det glömdes leg och att polisen tog drickan.
Det var kul ändå
pusse!

Fredag/Igår

Igår så var alla rumporna ute och hade kul tillsammans. Först fixfix hemma hos Malin sen förfest hos hennes kompis och efter det drog vi till helsingör och dansade hela natten lång.

oyes


Nej


Ingen bra dag idag. Alls.

LILA

Köpte nya skor idag!!! Dom är mycket mer lila i verkligheten och jag är grymt nöjd.

Feb. 24, 2010

Malmö med mamma idag och sen center syd med Julia, Offe, Simon och Jagge.

Fikdag

Ojoj. Har varit uppe sedan halv 8 idag och haft saker att göra hela tiden, gött. Först åkte jag och mamma in till lund för jag hade tandläkartid klockan 9. Informationsmöte inför vad som ska hända framöver. Blir tanläkare var 6e vecka sen då yihaaaaa...
Åkte hem och käkade frukost, bytte om och sen tog jag bussen in till lund igen med Elin. Mötte upp Fanny och så gick vi runt i stan ett tag. Kallt som tusan va det, fast har hört att det är typ 20-30 minus i sverige nu? Här är iallafall 1+, fast ändå kallt för oss små skåningar. Mysigare att sitta inne och fika, så vi gick till donken och satt där ett bra tag sen gick vi ut lite snabbt innan vi gick in igen till ett fik och drack varm oboy och saft.
Och fikan tog inte slut där. När vi tog bussen hem så hoppade jag av vid Farfar och Inga och gick in till dom, där Annika, mamma och Anton redan var. Kaffe och kaka där som alltid! 
Ahhh vad jag gillar att ha lov!

Härliga lov

JAG GILLAR MINA NYA HÖGTALARE

JAG GILLAR MIN NYA KLÄNNING



JAG GILLAR ATT NELLY BÄR PÅ MIG



JAG GILLAR DAGEN


JAG ÄR GLAD
PUSS
PUSS
PUSS
PUSS
PUSS
PUSS
PUSS
PUSS
PUSS
:*

Drömmar.....

Jag drömde om Turkiet inatt, en besvikelse när man vaknade, förrutom att mysiga offe låg och höll om mig <3
Såå nu är det lov, vad ska alla hitta på? Jag får redan ångest, vill ha längre lov :(
HAAIJ

Feb. 21, 2010

Sådärja, då var dagen avklarad. Var först ute med reklamen i förmiddags och sen hem i 30 min innan vi åkte till vadensjö på släktkalas. Sjukt skönt att vara hemma nu. Ännu skönare är att imorgon behöver man inte gå upp tidigt. Känner dock på mig att jag kommer sakna skolan (folket i skolan) redan imorgon.

pardey

Som molly skrev så va vi i norra fäladen, jag var riktigt pepp hela kvällen men när jag väl la mig ner (på golvet) så blev jag riktigt sliten och kved när vi skulle gå först till univ. sjukhuset och sen hem :(. och idag har man ju inte varit på topp precis :P
Hitta en kille som var 2.04 och hade 45:or så snodde dem lite :D FAAAAAIL!

Godmorgon!


Godmorgon. Är lagom sliten och död efter helgen. Känns som det blir en slappedag idag. I fredags blev det klassfest med Jennifers klass i Malmö. Trevligt folk de där! Första gången man kollar på ishockey också. Fick en del blickar när jag frågade om det spelade mot Danmark.. haha. Det bjuder ja på :D
Igår så blev det fest på norrafäladen. Hittade världens sötaste kattungar på toan. Var nära på att ta med mig en hem haha. Tog bussen hem själv och mötte ett gäng som skulle ut på någon klubb. Det försökte få med mig och ville inte ge sig när de fick veta att jag var 17. Fick sig några skratt i alla fall :) Missade min buss på centralen och vandrade runt i kylan och ville bara sova. Till slut smsade ja pappa och han kom och hämtade mig.
Så ja. Bästa helgen på väldigt länge (:
Puss!

Finally home

Sådärja, nu har jag varit hos Farfar och Inga i 7 timmar. Dom hade stor middag med sina vänner, pappa lagade mat och jag serverade. Har alltså dukat, dukat av, fyllt på dricka, fyllt på mat och diskat hela kvällen. Men det var kul, får ju några slantar för det. Gillar att dom betedde sig lika galet som vilket kompisgäng som helst fast dom är runt 70 år!
Min far och jag.

bra bra bra bra bra fredag!

Tror inte jag vågar lägga ut de andra bildern :D

Jag vill ha en egen mååne....

Nice header ellen(?)! :) Jag är oxå hemma och myser med mig själv. Fast jag har inget gott som chips och coca ellen, :( dela med dig !
Begravningen idag var otroligt sorglig, det blev liksom ingen paus i gråtandet utan det bara flöt på. särskilt när man skulle gå upp och ta farväl :( Beklagar sorgen Louise och resten av familj :'(
Läskig bild jag tog innan begravningen!
Nu ligger jag och lyssnar på Ted Gärdestad och längtar till sommaren. Ska snart sätta igång med att plugga... kanske.. om jag orkar...

Fredagsmys it is!

Skulle egentligen träffa Elin och Fanny ikväll men Elin fick migrän och tjobaloba så sitter jag här med två burkar cocca och en påse chips. Ska krypa ner i min säng, sätta på en bra film och bara dega.
Hoppas alla har en lika mysig fredag!

argbrud

Vet inte hur jag mår och vet inte vart jag står
Lär inte kunna hitta ut ur denna bubblan på ett tag.. jävla helvete. Bättre blir det dessutom av en massa bullshit och en helvete till ingen nytta. Tror jag ska gräva ner mej nu och hoppas morgondagen blir lite bättre

Fattar inte hur människor först säger en sak och sedan gör en annan, och sedan ovanpå det tror att man är vänner. Gjorde min dag så jävla mycket bättre, fyfan alltså..

jag har slutat bry mig

Allmänt

Grattis Ellen till matte provet men ofta du får kort o allt av din mamma? fyfan vad gulligt, snällt, allt.
Jag har precis slängt hur mycket som helst skit som jag hade inte mina lådor som bara låg där och skräpa. och snart ska jag bädda nytt i sängen för jag vaxa benen igår så det fastna massa fuckat klister från vaxet på mina lakan:P
bajs

Klippning

Så här kan det gå om man har kameran hemma en dag:)

Godkänt!

Aaahhh är så jävla glad nu! Satt kvar i skolan till halv 4 idag och gjorde matteprov. Fick godkänt och blev därmed godkänd i matte A! Fyfan va skönt det känns. När jag kom hem stog det en burk ananas på mitt skrivbord och ett fint kort från mamma. Söt.

Mollan



mmmmmmm PUSSSSSEEE:D

Gott o blandat

IKEA för typ ett år sedan? :) Det var kul iaf!
Representerar NTI ?
Lol bild på Ellen och Offe på donken för ett bra tag sen!
Jag och Malin knullruffs!
GAMMAL ANALKLÅDA!
Jag kan göra två saker samtidigt minsann!
Tack för mig!

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Awesome


Sista bilden för idag



för att webb är kul

9an


Bild sen 9an. Haha. Hoppar redan in i bilder här.

Om man hade pengar


Mensen anföll ngn annan.

Denna bilden ger så jävla mycket minnen. Sommar... Inga problem i livet...Suck...

Feb. 16, 2010

Semledagen idag. Tur att jag smsade mamma så hon kom hem med semlor. Albin verkar gilla det iallafall.

Sitter och pluggar...försöker iallafall. Orkar inte mer, men jag måste bli klar ikväll.
Bud på att stanna hemma imorgon och sova. Så onödig som skoldagen var idag så.

I skolan

Kan det se ut såhär. Just nu har jag riktigt tradigt här. Haft håla sedan halv 11 och har det 1½ timme till.

SKIT SKOLA?

Asså vi har 5 jävla stora arbeten som ska vara klara denna veckan? Överdrygt när man blir glad av att klarat skriva 500 ord men så kommer man på att man måste klämma fram lika mycket till :(

I won't worry my life away

Tjo på er


Fan vad flitig vi brudar har blivit på dehär me bloggandet, all cred till oss eller er andra fyra i alla fall. haha
Men nu är det jag Emilia här som skriver. Hur mår jag då? Jodå jag vet ärligtalat inte. För grejen är nog att jag mår bra, ganska bra faktiskt. Kan inte bestämma mig om det är att vi var uppe till halv tre inatt eller om att vi har sjukt mycket läxor just nu som gör att jag känner mig sjukt hängig. Tror att läxorna faktiskt är den största boven. Så när jag kom hem till hålan idag drog jag in om ica och lassa på med en 6 pack coca, massor med marabou choklad, gott&blandat påsar och negerbollar - just nu bor inte nyttighet här (och det lär det väl aldrig göra heller så). Laddat upp för en studvecka iaf, men hur mycket stud det nu kommer bli återstår att se.. för inte är jag bruden som tar tag i saker och ting tyvärr.

Nej istället har jag tänkte såhär, jag fixar det jag fixar och det jag inte fixar, det fixar jag sen. Det liksom löser sig på något vis, de kan det bara göra. Sen är detta jävla skitvädret fortfarande här, grejen nu är att man är hyfsat van men jag kan fortfarande sitta där och drömma mig bort till sommaren då endast shorts och linne existerar och inte någon jävla ful tjockjacka. Därför ska ni få nårra oldie pics på mig för några år sen på familjesemestern i Italien och Österrike.

första bilden är på färjan, andra bilden är från alperna - det var snöstorm jag bar flipflop (Y) och tredje bilden är från italien på en vingård. skulle inte vara fel att vara brun och kunna går i de där rosa slitna flipflopsen

Men en låt ska ni också få. Denna är från Jason Mraz och heter "The Remedy". Jag gillar den för att texten är jäkligt bra, den beskriver liksom livet på ett bra sätt.

/Emilia

Sammanfattning med bilder

Var på bio och såg "FARSAN" med Offe, Ellen, Emilia och Simon. Rolig film men inte så rolig som "kopps"!
Alla hjärtans dag spenderas med älskling så klart <3
Lyckad dag i skolan idag för en gångs skull :)
Men Molly, jag trodde vi skulle ju se normala ut?
Mycket bättre Molly!

Hej Hejdå

Hej.
Jag har köpt en ny tröja.
Jag är glad.
Jag är jättetrött.
Jag ska nog se en film nu.
Hejdå.

Dags för bilddump!

Inleder med en bild på mig och Emilia, ett tag sedan den togs men bättre sent än aldrig!


Har spenderat hela helgen med Sibb. I fredags skulle jag varit hemma i Helsingborg, men alla nyblivna 18åringar skulle ut och parta, och jag har ju inte fyllt 18 än så jag kunde inte följa med. Resten skulle jobba dagen efter, eller så var det helt enkelt ingen fart på dem. Så jag åkte till Sebbe igen haha, och träffade hans kompisar ett tag innan vi åkte hem till honom. 

I lördags hade han match så jag kunde sova ut. Sen åkte vi tillsammans hem till mig, eftersom min mamma hade ringt och väckt mig med nyheten att Sebbe numera får sova hemma hos mig haha. Tog bara 5 månader. Vi kollade på Jane Austen hemma hos mig. Väntade ett par kompisar som aldrig dök upp, den ena har fortfarande inte hört av sig. Undrar vad som hände.
Sen som alla vet var det ju Alla hjärtans dag igår, och eftersom mina tidigare planer gick i stöpet så kom inte på något med orginellt än att gå på bio. "Valentines Day" blev det såklart. En ny kärleksspäckad film, full av kändisar. Väldigt kritiserad film, men jag tyckte inte att den var så usel som det står i tidningarna. Rekomenderar definitivt den till en mysig kväll med pojkvännen, antingen hemma på hyrfilm eller om ni har två biobiljetter över någonstans. Det var nämligen vad min mamma hade. Om jag betalat 100 spänn för den så hade den nog inte varit lika bra.




Idag har det varit pluggdag. Eller skulle varit, istället blev det ett helvette med min spanska. Så jag får väl se om jag kan ta tag i mitt arbete ikväll i stället när mannen är på träning <3


Juste, mamma har köpt en kamera också! En rosa sådan hehe. Så när dom kommer hem från Thailand så är det nog mest jag som kommer använda den.

Tycker om mina töser så mycket!

Malin

MATTTEEEEEEE BBBBBB









Jag hatar matteb och jag hatar min mamma. Där åkte man ut på en utskällning till. Hon är helt dum i huvuvdet. Snart är de fan krig. Dags att flytta hemifrån...

Det sket sig

Vi är nog uppe ett tag till...

Singellivet

Idag har jag, Emilia och Molly hyllat singellivet med chips, dippa och cocca. Det var najs. Molly drog hem vid 10 och Emilia och jag har inte gjort ett skit sen dess. Mer än att skratta, men det gör vi ändå hela tiden så.
Jo men nu är ju klockan över 1 på natten och vi ska va på skolan om 8 timmar, ta bussen om 7...

Samma sak igen

Bra början på en morgon. Kommer hem från reklamen. Ser att mina två vinboxar står på bordet. Springer in på mitt rum och nu sitter jag här. Vågar inte gå ut. Kommer bli som i sommars när jag fick utegångsförbud i en månad. Kommer bli att höra på föredrag om missbruk och dagens ungdomar. F-Y F-A-N jag orkar inte detta. Helvetet kommer braka lås här snart. Borde ta och hoppa ut genom fönstret. Eller dö. Eller gå i ide. Eller flytta hem till någon.

Godnatt

Har haft en mysig kväll med Elin och Markus. Godnatt

Everything

Dags för lite bilder
Johan fyllde 18!
Så vi gick hem till David och bakade en trevånings kladdkakstårta. Det var grejer de.
Vallåsen! pappa trillade och hade is i hela skägget. haha det tyckte jag var kul. Dessutom så gick hans knä urled också. Mia och jag åkte före och sen stannade vi för vi märkte att pappa inte var med. Så ser vi honom stå längre upp och håller i benet. Vi fattade direkt. Detta händer alltså typ varje gång vi åker skidor. Har hänt när vi spelat monopol också DOCK var vi i sälen då haha. Så ja fick knäppa av mig skidorn och vandra upp i baken och hjälpa honom lägga sig ner. Sen kom det på plats igen.
tvingade inte alls Mia vara med på bild.
finfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfindag!

Kaka

Mormor bakade en fin kaka till oss idag.
Det sägs att det är allahjärtansdag imorgon. Jag, Emilia och Molly ska, singlar som vi är, träffas hemma hos mig och äta massa gott. Blir nog riktigt bra det!
Nu tänkte jag gå till mormor och duscha. Ikväll blir det taco hemma hos Markus med honom och Elin.

Igår

Efter skolan igår drog jag och de fyra här under till stan och käkade kebab, på mårtens såklart! Sen tänkte vi bowla men vi bestämde oss för att gå på bio istället. Såg Farsan. Den var rolig, fast handlingen va lite...obefintlig.
Fin dag/kväll med fina människor iallafall.

Lördag


Gillar min frukost starkt!
Då är det dags att dra igång med plugget.
- mediekomminikatiom bildanalys
- svenska text om antiken
- Samhällsprov
- Naturuppsats
- Engelskauppsats
- Religionsuppgift.
Ha en fin helg :) för det ska jag ha !

SOMMAR

Frestas jag? jag vet, fixa sommar nu du den store där oppe!!

Please

Jag vill inte frysa längre! Jag vill kunna gå ut med mina converse på fötterna utan att det läcker in snö. Jag vill gå i skinnjacka utan att behöva ha 28476 lager tröjor under.
Jag vill sitta ute en sen eftermiddag i bara shorts och linne. Som Emilia och jag gjorde i somras.

När mensen anföll

Idag har jag haft sånn utihelvetes mensvärk. Känner mig som en jävla knarkare när jag både går på penicillin, tranbärskapslar och massor med ipren! Denna veckan är alltså bara fail!
Pappa har inte varit hemma på en vecka så det blir rätt så chill här hemma, åt liksom precis middag, kl 10 på kvällen, hemmalagad pizza (som ifs blev fail den med) Och förresten så har min bror skaffat feta högtalare så nu skakar mina tavlor mer än någonsin, inte kul när man försöker ta sin eftermiddagslur!

One more time we gonna celebrate

Tjenis
Vart ett tag sen jag faktiskt skrev här. Ska jag vara ärlig är jag faktiskt urdålig på att bygga upp rutiner och det är tur att vi är fyra till här i bloggen annars skulle den ligga på botten. Today är det torsdag. Har faktiskt varit en helt okej dag om man tänker allt som är utanför hemmet. Skolan rullade på och sedan vart det planer på gitarr-spelning men jag var verkligen inte på topp så jag hoppade det. Vid fem tiden drog jag till trafikskolan för att ha ett teori"möte"? Jag vetitusan, fick i alla fall klartecken från morsan för några veckor sen att dra dit idag. Såklart vart jag sist in men det gick bra, och jag är rättså taggad på det här med körkort om man räknar bort vad det kostar vill säga. Det klirrar inte för bra i kassan och att inse att en körlektion kostar 420 ger en nästan tårar i ögonen, men vafan det löser nog sig.

Annars då? Jag har åkt på en rejäl förkyldning och nysa har blivit min bästa vän. Det är snart helg vilket känns jäkligt gött förutom släktkalas på lördag, sånt kan man faktiskt leva utan. Men som sagt får visa lite uppskattning.. tyvärr. Sedan på söndag är det ju alla lovers day och för en singelbrud som jag blir det till att fira med mina favoritsinglar Molly & Ellen. Det kommer bli fint som fan!
Nighty


Till de fyra andra brudarna:
Ni är så jäkla bra alla fyra på alla sätt och vis. Jag är så glad över att ha er, glöm inte det <3

Gitarr

Har stängt in mig på mitt rum med gitarren. Spelar, spelar och spelar. Det går inte bakåt iallafall, pappa hörde vilken låt jag försökte spela, alltid något!
Mycket bättre dag idag än igår måste jag säga också. Tack alla fina människor på nti. Speciellt rumporna.

Hatar det

Jag hatar att vi bor så långt ifrån varandra :(
hade jag bott nära Emilia hade jag sprungit in med chips och dippa eller möjligtvis en kebab. Hade jag bott nära Julia hade jag sprungit över med lite medicin. Hade jag bott nära Malin hade jag sprungit in med röda och gula S. Hade jag bott nära Ellen hade jag sprungit över med en cola och bagge.

PUSS

-

Detta är jag idag.

Hej snopp :)

Jag längtar till lovet, ska chilla som fan då.. fast det har jag gjort dem senaste två dagarna oxå ;) PUSS

Feb. 9, 2010

Sitter just nu på mattelektionen med min goda vän cocca. Den nya matteläraren går igenom något i matte B som jag slipper lyssna på för jag räknar matte A. Efter denna lektionen har vi håla i 3 timmar innan Molly ska hålla i en yoga lektion på idrotten.
Annars så är jag sjukt trött, vilket gör mig väldigt konstig. Har bara sovit 8 timmar sammanlagt de två senaste nätterna. Kanske borde satsa på att sova lite mer om jag inte vill ta kål på mig själv...

Yoga at Mobergs


Körde igen mitt yoga pass med mamma och Nelly idag. Lovar att inte använda lika många svordomar till er imorgon. Men de kunde inte vara tysta så det gick ju som det gick. Dessutom varit och lyssnat på när syrran sjöng på sin skola. Kan inte säga mer än att jag är stolt över henne. Nu blir det tårta!

Tulpaner

Vi har tulpaner i hela huset just nu, fint. Lillebrossan säljer buketter för att få åka till gothia tror jag.
Riktigt lugn dag i skolan idag. Dubbel rörlig bild lektion där vi skulle göra klart våra konstfilmer och jag var redan klar. Dom två lektionerna efter lunch satt jag, Oscar och Offe mest och chatroulettade.
När skolan va slut så...så...tränade jag, Kajsa och Emilia! Var på gymmet och byggde muskler. Sjukt skönt var det faktiskt. Blir gymmet på onsdag också.

Super-söndag!

En liten detalj från en perfekt söndag. Hade bara sibb varit här idag också så hade det varit helt 100. Men har haft en av de bästa söndagar i mitt liv faktiskt om man får vara sån. Och ändå har det inte hänt något speciellt.
Börjar med att jag vaknar lugnt och fint innan panik-nemo kommer och krafsar sönder dörren och vill komma in. Öppnar dörren och har en stissig hund i sängen i ca 30 sekunder, om ens det, innan han tröttnar och går iväg igen. Öppnar datorn, kollar facebook lite.. klappar mina katter (Happy pets, skit najs spel när man har för mycket dö-tid i skolan) drygar ut tiden, allt för att slippa göra spanskan som jag egentligen planerat. Går ner och äter god frulle, mamma & pappa har gjort bullar :) Filmade också massa till min konstfilm som ska vara klar imorgon (den handlar om O'boy). Går upp igen och fortsätter med att fixa lite inbjudningslista till min 18års fest.

Sen tar jag tag i livet och gör mina två absolut sista skriftliga spanska uppgifter! Helt klar med det nu, bara muntliga delar kvar samt sluprovet sen är min helvetiska spanskakurs äntligen avslutad. Det är så underbart skönt att det skriftliga är över och att jag nu har en lärare på IT-Turism som ska sköta det muntliga med mig, så jag slipper skräp-distansen. Skickar in uppgifterna (vilka jag nyss fick tillbaka, VG & G) och sen var det dags att övningsköra.

Gick riktigt bra idag, jag brukar ha problem med kopplingen alltså men nu går det lite bättre. Har min tredje lektion på körskolan på tisdag, och antagligen ska både mamma och pappa med mig. Visade sig att Elin har lektion samma tid så vi lär ju ses där också kanske pluggar lite teori efteråt :)

När jag kommer hem så är det dags att göra vid sig lite, det var nämligen bestämt att vi skulle träffas några kompisar på Haket ikväll. Elin hade bokat bord, och vi bokade till ett par stycken platser lite senare. Det var jag, Elin, Emil, Jacob, Simon, Maria, Amanda, Vickan och Elly som var där. Det var riktigt trevligt också! På slutet var det många roliga bajshistorier och jag måste bara berätta en som Amanda hade hört av en kompis:

Det var då en tjej och en kille som hade träffats lite en kväll och dom hade ju haft sex och haft det jättemysigt hela kvällen. Tjejen hade verkligen gillat killen och ville inte bara att det skulle vara ett one night stand. Killen kände antagligen likadant för på morgonen efter så skulle han upp och jobba. Men han sa till tjejen att hon kunde ligga kvar där, sen kunde hon bara slänga in nycklen i postinkastet. Så hon tog ju det lugnt där hemma hos honom och sen skulle hon ju gå då efter ett tag. Men så kommer hon på att hon måste bajsa. Och det är ju lugnt, killen är ju liksom inte hemma? Det kan väl inte spela någon roll. Så hon går in och bajsar på hans toalett och sen när hon ska spola, så går det naturligtvis inte. Tjejen tar det rätt lugnt, tänker att hon kan ju vänta ett tag och prova sen, ibland går det ju liksom över av sig själv. Så hon väntade väl någon timme och sen provade hon igen, men det gick fan inte då heller. Hon försökte och försökte men det gick helt enkelt inte. Toaletten tänkte inte spola. Så hon letar reda på två plastpåsar, och börjar gräva efter bajset då, hon kunde ju inte gärna lämna kvar det. Så hon skulle alltså ta med sig bajset hem och slänga det istället. Och så var det med det, nu skulle han iallafall inte märka något. Hon skriver en lapp till honom där det står att hon hade haft en jättetrevlig kväll, och att han gärna skulle ringa henne igen. Sedan går hon och slänger in nycklen som han sagt. Sen åker hon in till stan och sätter sig på tåget, och medan hon sitter där på tåget så kommer hon på... Fan, jag glömde bajspåsen på köksbordet brevid lappen.


Man kan ju undra vad killen tänkte när han kom hem, läste lappen och såg en påse bajs ligga brevid.
Hoppas ni tyckte den var lika rolig som jag gjorde!

Sen måste jag berätta att jag raida alla mina badrumsskåp, samt rummet, så har slängt massa skit och ställt i ordning alla saker. Sen har jag med en påse med massa body lotion och body butter och fotskrubb osv som jag tänkte ge till mina prinsessor i skolan :)
Som Ellen sa: Söndagsångesten för skolan existerar inte längre när man går på NTI.

Malin

hej


It's something unpredictable

Igår så tog Kajsa med sig sin gitarr hit så jag kan låna den lite. Ostämd dock, så jag tog med den till söndagsmiddagen idag så min faster kunde stämma den. Gotte, nu sitter och och spelar lite på den.

Fan vad jag älskar att gå på NTI. Förut hade jag alltid sån jävla söndagsångest, nu existerar det inte.

Maskerad del 2

Malin

Maskerad

Tänkte ge er lite smakprov ;) resten kommer sen!

baaaaa

Lördags!
Pappas kommentar: Molly vad håller du på med här inne ?!

Emilia säger:

emilia säger:
min pappa satt förlänge på toa idag så vi fick vänta med maten
"Min pappa satt förlänge på toa idag så vi fick vänta med maten."

Bahahhahahhahaa!

Feb. 3, 2010


Time of your life

Just nu sitter jag i skolan och spelar gitarr. Molly har precis visat mig hur man spelar Green days - Good riddance (time of your life), så jag försöker lära mig den nu.
Annars så är det ju fortfarande "snöstorm" så vi är bara 8 personer i klassen idag. Ska snart dra hem tror jag, sista lektionen är inställd. HAJ

Skolan


Detta jävla snöoväder

Man är så trött på det nu. Konstant försenade bussar, missade & inställda tåg. Skulle efter en fruktansvärd körlektion ta tåget till Lund, en resa som i normala fall tar 27 minuter. Jag gick på tåget (som redan då var försenat 1½ timme) 17.50. Tåget landade i Lund två och en halv timme senare. Jag hade ingenting att göra, ingen dator, ingen mat (var sjukt hungrig) jag hade inte ens tuggummi! Som tur var satt jag tillsammans med 3 främlingar, som var väldigt roliga och skämtade om personalens förklaringar. Det är roligt ändå. Att folk på ett vanligt tåg som är i tid, där pratar ingen med främlingar. Men så fort sånt här sker så blir det en sån sammanhållning på tåget. Hela vagnen kändes plötsligt som folk man kände. Så tur i oturen det där. Sen fick jag dessutom vänta i en halvtimme på centralen, innan jag kunde ta bussen. Tog mig nästan fyra timmar att ta mig från Helsingborg C till Staffanstorp. Gotta love it!

En annan anledning till att folk är trötta på vädret kan ni läsa om på Helsingborgs dagblads hemsida. Mamma nämnde något igår om någon insändare, men tänkte inte så mycket på det. I morse ringde Radio Malmöhus och väckte mig. Dom trodde jag var min mamma och ville prata om den där insändaren hon skickat. Såklart blev jag nyfiken och mamma fick snällt ringa och berätta. Tydligen har hon fått böter för att ha stått delvis på några linjer, som när hon parkerade var övertäckta av all denna snö. Företaget som bötfällt henne tar inte på sig något ansvar för att linjerna varit omöjliga att se, och tydligen är hon inte ensam om att vara med om detta heller.
Läs artikeln på http://hd.se/helsingborg/2010/02/03/hon-fick-boter-for-felparkering-pa/

Insåg för en stund sen att jag inte skulle till skolan, så tänkte att det var ju bra då hinner jag göra allt mitt skolarbete här hos Sebbe. Men strax efter det kom jag på att jag lämnat datorn hemma eftersom jag inte skulle behöva den i skolan idag... Attans.

Malin

wooohooooo

lloj på er
Sitter här som vanligt och tänkte vara snäll och skriva ett inlägg. Snön håller fortfarande i sig som ni säkert märkt. Idag trängdes jag på tåget hem, det luktade svett, vitlök och annat illa. Ena tag höll jag ärligtalat på att avlida men som tur gjorde jag inte det. Något som jag däremot uppskattade var att man hörde vad man diskutera med människor. Ett tag trodde jag ärligtalat att jag var med i diskussionen, men det var jag inte... jag stod bara nära. I alla fall pratade dessa människor om intressanta saker. Förvisso visste jag inte vem Kimmie eller den där Pär-Göran var men man kan ju alltid gissa sig till. Det var allt från bröllop till misslyckade liv till vilken ost som var godast på knäckebrödet. Det fick mig iaf att inse att folk är ganska lika, men det är en annan femma.

Väl i Eslöv så hämtade min pappa upp mig (Inte varje dag vill jag lova, farsgubben har nog slått i huvet) och sedan bar det hemmåt och för engångskull skulle vi käka god mat. ! Sedan dess har jag bara slaggat och suttit vid burken. Om en kvart sisådär är det de två sista avsnitten av PH. Snacka om att vara taggad trots att man ungefär vet vem som vinner.

okej nu har jag skrivit förmycket skit. Hoppas ni överlevde
haje
hitttade en oldie pic på mig å dansken. det var inte igår HAHA




tre bra låtar

Storm

Jag har precis sprungit hem i stormen efter att vår bil fastnade i snön, det hade fastnat en bil precis framför oss också, min första upplevelse av något sånt, jag fick panik... Jag tycker snön ska försvinna nu!!!!!

Helgen har redan passerat

Hur hände det? I fredags var jag hemma hos sibb och hans vänner kom över :) Glodde på Zorro och jag höll på att somna. På lördagen åkte jag vidare till Molly, där vi käkade god mat, lax & klyftpotatis, och gjorde vid oss innan Ellen, Julia och Emilia kom. Fixa sista touchen och sen in till Mollys granne Jennifer där hon och Alex var :) Tog bussen ett tag senare in i bjärred för att gå på fest. När vi kommer dit så verkade det först lite stelt och det verkade inte som att det skulle bli jättekul. Huset var så stort och alla var utspridda. Sen blev det en massa drama med oönskade gäster, somliga tänker bara på sig själv nämligen. Utöver detta var det en trevlig kväll, med mycket dans, Emilia fick karatefylla, Julia hoppade runt med ena benet helt konstigt och Ellen bara var dansk som vanligt.
I minusgrader vandrade jag och Molly hem och när vi väl kom hem så väntade en banan på mig och en mysoutfit :)

Idag är det måndag och dags för nya tag. Börjar dagen med en enorm sovmorgon. Sen blir det plugg och gym, träna bort veckans synder. Resten av veckan = Plugg, gym & körskola.



Malin

@Bjärred

I lördags drog alla fem rumporna till bjärred på fest. Det blev som det blev när det inte blev som vi ville.

Bort med snön

Jag och offe när vi lekte i snön för ett tag sen! Och med det vill jag säga att vi är trötta på snön! kom hit med sommaren!
Lyckad lördag med er tjejer btw!

RSS 2.0