Sådär på kvällskvisten

Nu har alla den andra 4 brudarna skrivit inlägg och det enda jag lyckades skrapa ihop var vårat välkomst-inlägg. Dock inte helt illa pinkat av en trähäst som jag men såklart kan man ju alltid bättre.

Just därför tänkte jag bevisa det nu med att köra ett litet inlägg.
Måndag idag och tja, helt på topp är man inte. Haft sina bättre dagar vill jag lova. Helgen vare ovanligt nog fullbokad. Jag som vanligtvis brukar vara spontan hade hela kalender kladdad med grejer.


Fredagens som ni vet spenderades hos Julle långt ut på vischan med lussebullebak, ica-pizza och idol. Härlig fredagskväll med härliga människor. Lördagen slaggade jag som vanligt långt in på dagen. Det blev lite julpynt grejs med ljusstakar å skit. Efter det droppade det in folk på folk och sedan iväg på förfest och där efter fest. Helt okej vill jag lova. Härligt att träffa vissa människor och kul att träffa nytt folk. Dock en å annan skumbanan men vafan. Söndag var jag mer död än levande och det var klädkalas hos fröken Högberg. Mina kläder gick åt som smör i solsken men jag själv nöjde mig med ett, så kan det gå. Dock himlans trevligt.


och ja som sagt, monday today. Blir att stanna himma imorron och vila upp krafter, lagom sliten. Men som sagt kostar det att ligga på topp.
I kväll blir det film för min del, av de andra brudarna hittar på vet jag dock ej. Bizzy med deras egna liv i think.

Men nu ska jag icke störa er allt för mycket. Blev dock en jävla text, hoppas ni överlevde.
Nighty /Emilia

Julia

Okej, sjuklingen ligger hemma och kollar på bilder. Så hittar jag min enda bild på mat, och blir så jävla sugen! Medans Ellen har en hel jävla mapp med bilder på mat som hon tagit. Men bjuder på en bild på min favvis!: Fiskbullar, mosad potis och majs! det har inte ellen i sin mapp ;) ellen, jag gör din mapp fulländad! // JULIA

Sjukling!

Imorgon ska jag stanna hemma, för jag behöver bli frisk! Man kan ju inte vara i skolan för då blir man sjukare så kallt här är! Inte sant tjajor?
//JULIA

Helgen

Fredag är lika med fredagsmys. Som ellen skrev va de bakning osv hos Julia. En liten utflykt till Genarp. Första gången för mig. Har känt Julia i typ ett år, men aldrig varit hos henne. Jävla dålig stil egentligen julia att du ALDRIG bjudit hem mig ;) :* Iallafall så träffade jag Knut, Julias gris. Vi var också och turistade på ICA nära Genarp.





Lördagskvällen började med att Sebbe & jag lagade mat hos mig. Hade snackat med lite kompisar om vi skulle vara hos mig och kröka lite. Helt plötsligt har jag vardagsrummet fullt av pågar som paktar sig mot mig på ölspelet. Det är fan inte lätt att vara ensam tjej i sånna lägen haha. Så småningom skulle folk vidare tydligen fast vi hade planerat att vara kvar hos mig några. Men iallafall, sebbe skulle hem och några skulle på lokalfest. Så vi gick alla samtidigt så våldgästade vi lokalen. Lugna puckar dock, de gjorde inget att vi stormade in sådär tydligen. På bussen dit förresten så blev jag ner-pommes-frittad. Jag och en annan tjej som var med oss blev det för vi råkade ha roligt. Vi fick inte skratta för drunk kvinna 40+ eftersom HON inte mådde bra. Men som victor sa Vi mår bra!! så jag flina på.
Ja sen på lokalfesten så spårade det ur lite för mig haha. Lite mer ölspel och att tag senare så var malin väck i dimman. Minns knappt nånting mer än nån bild på väg till bussen, nån bild när vi går av bussen, att jag var hemma i mitt hus och sen inget mer förrän jag vaknade halv 8 i morse. Så kan de gå när kjolen är randig.
Ett litet tack till Pierre, Amer, Henrik m.f.


Bild på mig, ifall folk vill veta hur man ser ut framifrån haha
Tycker ni ska lägga ut också Julia, Molly, Emilia & Ellen :)

Men nu ska jag klä på mig och städa upp lite och handla, för klockan 3 kommer mina damer. Vi ska ha klädkalas hos mig. Alla tar med sina kläder man inte använder så ser man om man vill ha nåt av nån annan så kan andra ta ens kläder om dom vill ha dom. Miljövänligt och snällt mot plånboken.

Ha de bra gubbar!
Malin

Lördagspepp

Ja då taggar emilia och jag. Snart drar vi iväg. PAAAARRDDEEEYYY
Molly

Julbak!

Igår var vi och bakade hemma hos mig (JULIA). Blev inte så mycket bakande med det blev mysigt ändå:p synd att molly inte kunde komma!  Puss
NJUT!
Resultatet!
Ellen leker med degen!
Ellen och Offe busar med mjölet!
Mums med lussebullar!

Ellen, Julia och Emilia!


Malin

Hej gubbar. Antar att det är min tur nu att lägga första inlägget på bloggen. Jag har egentligen inget intressant att skriva, men måste ju skriva nånting nu innan nån annan måste göra det. För annars sumpas balansen. Men asså nä jag kapitulerar och återkommer direkt när nått awesome hänt :D Lägger in en bild istället, enjoy!


(klicka för större)

Molly

Hejsan! Det kanske är dags för mig att skriva lite nu. Efter en KALL dag i skolan sitter jag här med filt. Ganska jobbigt att alltid frysa och man kan inte precis gå med filt i skolan varje dag. Eller? jo ja kanske skulle kunna. hah, om någon timme ska jag hem till en kompis och baka lussebullar. Något jag inte har kunnat äta på några år. Har helt enkelt mått pyton av saffran. Men först blir det lite pianospel. Jag är tösen längst till höger, fast ja är vänsterhänt. kom ihåg de. Haha. Ha de bra !

Visste ni att jag kan spela piano?

Nu vet ni!

Hej era mensbarn!

Idag har jag inte varit på humör, ingen ville hitta på något med mig och Malin och Emilia dissade dansen(vilket jag tycker är bra nu). Sen fick jag gå hem i regnet :( Någon som kommer hem till mig på julbakning på fredag ? :)
Puss på gumpar // JULIA

5 tjejer, 5 liv, 5 rumpor

Hej och välkommen till en alldeles nystartad blogg. Men tro inte att du kommit till vilken blogg som helst. Detta är inte: - hej jag är femton år, bloggar om det senaste på fashion-week eller hur den nya cafe latten smakar. Nej detta är något helt annorlunda.

Vi är fem brudar som går i samma klass. Vi går andra året och läser media. Vi är alla fem olika på alla sätt och vis men på något sätt är vi trots allt lika.
I den här bloggen kommer du att få skåda 5 ggr så mycket gnäll, 5 ggr så mycket inlägg, 5 ggr så mycket mer humör, 5 ggr så mycket mensvärk och såklart en å annan bild. Så välkommen till bloggen som har allt och lite till och dessutom 5 tjejer istället för en.
/De 5 brudarna med de 5 rumporna.

RSS 2.0