April 29, 2010

Idag mådde jag mycket bättre. Tur att man har sånna fina vänner som gör en så glad bara genom att finnas.
Sitter just nu och skriver så mina fringrar nästan blöder på mitt tal som ska va klart och redovisas muntligt imorgon. Puuha...snart klar tror jag.
Ja...imorgon är det valborg! Tagga! Ska fira det hemma hos mig med delar av mp2, kan ju inte bli annat är grymt då.

Paperweight

Efter att ha sett Dear John, som förövrigt var riktigt bra, grät igenom mer än halva filmen, så kan jag inte sluta lyssna på denna fina låten. Lyssnalyssnalyssna!

Absolut

Sådär ja. Nu är jag inte sugen på photoshop längre:)
Har hur många fotoideér i huvudet just nu. Ska ha utställning på skolan den 19maj. Får se vad jag ställer ut. Har just nu en idé om människor med "djurhuvuden" i naturen. Ni förstår säkert inte. Men vill inte avslöja mer just nu. Måste nog tänka ut mer hur jag ska genomföra det. Annars då? är helt lam i kroppen. Aerobic med Rebecca igår. Så klart skulle jag köra slut på mig totalt! Galet hur man kan känna så mycket pepp av musiken. Idag var det simning med klassen. Ah därför passar mjukisbyxor perfekt just nu. Dessutom är det desperate housewives snart.
Pusse:*

mmmm vår

Mysdag i solen idag! Gillas muchoOOoooo!
Ska ut och åka rollerblades med Kajsa nu. Så jävla skönt att kunna va ute hela tiden nu!

Sunny sunday

Jag har haft en ganska awesome söndag! Det har varit sol och 18 grader i skuggan, helt sjukt skönt!
Dagen började med att jag drog hem till mormor och jobbade. Slet upp plattor från hennes terass i 2 timmar och rev upp mina fingrar. När jag kom hem väntade Simon, Julia och Offe hemma hos mig för vi skulle ut och åka rollerblades. Så det gjorde vi, sen spela vi fotboll i trädgården och käkade lunch. Och sen skulle reklamen ut så dom var så snälla sååå och hjälpte mig! Kom precis hem nu och är helt slut.
Bjuder på sjukt kassa mobilbilder idag.

.

In the darkness of the window
I can hardly get to sleep.
Wish for the hour, that the night time soon shall pass.

Kärlek

Jag och mina finfinavänner!

April 24, 2010

UNDERBART VÄDER IDAG!
Jag har: Sovit till halv 3, umgåtts lite med Julia och Offe, spelat fotboll med pappa och lillebror.
Nu ska jag vika reklam wohoo.

BOYAAHH

Ohhhha, nu är jag äntligen hemma. Lång jävla dag har det varit, rolig dock, men nu är jag trött.
Dagen började halv 9 med NP i svenska. Det var sjukt mycket lättare än vad jag trodde det skulle va, satt bara och skrev en filmrecension om A walk to remember i ungefär 2 timmar och smaskade på godis, helt ok ju. Stack ifrån skolan tidigt och åkte in till stan med några små troll. Jag, Simon, Julia och Offe tog bussen hem till mig, hämtade rollerblades och sen åkte vi hem till Offe. Åkte rollerblades, sjukt längesen och sjukt kul! Jag och Julia va ju grymmast när vi spelade bandy mot varandra, Julia trillade 3 gånger och jag åkte in i en stolpe med pannan före.
Drog tillbaka hem till Offe sen och käkade och såååå.
Sen åkte jag hem till Markus, där han och Elin va. Umgicks med dom till...Nu.
GODNATT

A smiling face

Sjukligt överexponerade bilder här ja.
När vi slutat idag chillade vi lite utanför skolan i solen. Sköt katapulter, filmade Simons sjukheter och sen drog vi in till stan. Råkade hamna på donken som vanligt...OJ.

EEF

Igår lite efter skolan åkte jag hem till Elin och umgicks med henne och Fanny. Vi lagade tacos, spelade spel, åt glass och kollade på film tills vi somnade. Riktigt mysigt!

SAMKURT

Sitter i skolan och kollar runt på youtube, lyssnar på mysiga låtar.
Rätt grymma!

April 19, 2010

Hej jag heter ellen, såhär ser jag ut när jag skrattar (jävlar vilket tandkött) och har oranget hår.
Idag har varit en riktigt meningslös dag. Sov enda till klockan var 1, gick upp, gick och handlade och lagade pölse med mos till männen i huset för dom håller på att fälla träd. Gött med pölse till frukost. Sen skulle jag ut med reklamen men jag fick ett riktigt räligt mensvärksanfall och gick och la mig med två panodil i käften och somnade direkt. Vaknade pigg och glad sen och stack ut med reklamen. Helt ensam måste jag påpeka, grymt ju!
GODNATT

Helgen

Mums på helgen. Kanske inte reklamen. Det är en kul historia det:D Eftersom jag inte delade ut min reklam förra veckan fick jag för mig att jag skulle ta allt denna helgen. Alltså min del och min syrras del. Fattar inte varför ja fick för mig detta. Men när jag då gjort klart min del så börjar ja med syrras gator. Lyssna nu. Jag tar 15 st buntar i famnen. Hinner gå max 10 steg innan jag TAPPAR ALLT. Det började blåsa och ja försöker desperat få in allt igen. Kul när reklamen sedan blåser upp på någon annans tomt. Ännu roligare när det blåser upp på deras fönster och där sitter en familj och äter och GLOR på mig. Jag förstår dem. Såg nog jättekul ut. Jag får väl bjuda dem på. Haha. Annars då ? Kört en massa bil, träffat massor med sköna människor och fotat med Emma.
Får väl bjuda på några bilder? ja okejdå
PUSS :):*

Nothin' on you babe

idag är det inte min dag, vetifan varför jag mår så jävla dåligt. känns som tårarna brinner innanför ögonlocken men när jag försöker gråta kommer det inget. FAN och det värsta är att jag inte vet vad det är som stör mig. jag har fan ingenaning.,. det suger så jävla hårt.

Look into my eye

you'll see what you mean to me.

Hej i stadsparken

Hejåhååå! Igår var en mysig dag. Solen sken och vi drog till stadsparken och grillade efter skolan. Grillen ville inte fungera så det blev rå korv med bröd. Sen fick vi en stubbe att börja brinna och det slutade med att brandkåren kom dit och släckte den. Vi är för jävla bra asså!
Min fittdator vill inte riktigt som jag, så jag kunde inte redigera bilderna. Blää.

Rebecca!

<3!

Fotodag!

Sicken fotodag!
Först till Emmas fotoprojekt i skolan. Jag gillar bilderna! Har dessutom varit ute och tagit bilder på rebecca.
Bild: Emma Wickman Modeller : Gustaf Norén och Molly Moberg
Bild: Emma Wickman Model: Gustaf Norén
Bild: Emma Wickman Modeller : Gustaf Norén och Molly Moberg
Bild : Emma Wickman Model: Molly Moberg
Bild: Emma Wickman Modeller : Gustaf Norén och Molly Moberg
Bild: Emma Wickman Modeller : Gustaf Norén och Molly Moberg
Visst blev dem bra :D?

April 15, 2010

Lite lagom dryg dag idag. Hade rörlig bild hela morgonen och vi banda bara in och klippte lite i buffmaterialet. På lunchen drog jag, Julia och Daniel till donken för våran skola bara bjuder på läskiga röror till lunch. När vi kom tillbaka hade vi naturkunskap i en timme och sen var det sluuuut på den skoldagen. När jag kom hem så somnade jag och nu är jag gnällig för jag blev väckt av min mesiga lillebror och min omogna pappa.
(Random bild från förra våren på mig och snutten. Sitter vid gamla datorn.)

OLLE MADE ME DO THIS! mehehehe

Beautiful day

Idag är det suuuuper fint väder och jag har inte ens jacka på/med mig! Woop woop. Gillar att allt blir mycket bättre när solen lyser.
Hade danska imorse, satt och glodde på någon film, sen satt jag ute med några fjoppar i solen innan mamma kom hit för att va med på utvecklingssamtal. Det gick fan bra. Jag var typ inställd på att bli slaktad, men icke.
Drog till mårtens sen och firade med kebab hoho.
(Varför har jag börjat skriva massa sånt här? Som gör att folk får ont i ögonen av alla intressepilar jag skjuter iväg.) Jävla svammel.

HAHA

jadå, dagen har varit hyfsat nice måste jag erkänna. vädret går rätt in i hjärtat om man säger så. typ fann trisslott med 25 spänn på city gross innan, fatta galet eftersom jag är född med tur i oturen. inga stora summor men endå, ENDÅ! sen köpte jag en majblomma av ett litet barn, jag tycker synd om dom små liven som ska stå där och frågar ynkligt om man vill köpa en och vissa bara går förbi. ville köpa hela väskan med majblommor hon hade.... HAHA jag har blivit så sympatisk. SJUKT! iaf, sen var vädret på så jävla topp så vi var ute och kicka boll i typ 2h... nu är fan sommaren snart på väg, sjukt jävla övernice som nån annan hade sagt. sen blev jag sjukt sne inna också, men skit i det nu. är typ konstig glad. det är FUCKAT! haha asså borde sova, jag är fan helt jävla galen på kvällskvisten. men iaf, vill också få sagt att jag vill ha helg nu igen... allt förlängesen haha ne asså ska fan sluta nu innan det ballar ur.
HAJ

sen ska jag också berätta(kan inte sluta skriva)... de flesta vet men endå, ATT frugan till höger här under
ska bli morsa och bebben kommer i augusti och jag blir gammelkusin eller nåt sånt konstigt.
så grattis jenny å ande till lyckan :D (och jenny, nu får du skippa ciggenHAHA)

JO

Öh vilken seg dag det var idag till en början, men det blev bättre sen. Blev pigg på idrotten när vi körde kickboxning, sjukt skönt att sparkas och slåss lite. Efter idrotten stanna jag lite i stan med Simon och Offe. Käkade falafel och glodde i affärer.
När jag kom hem var jag dock riktigt trött igen så för att hålla mig vaken åkte jag med pappa till maxi och handlade. Nuuuu har jag precis kommit in från att ha varit ute och gått i det fina vädret med Kajsa! Riktigt härligt.

MAXI KINDER!

Utvecklingssamtal idag, det gick bra! Tre ämnen som jag har IG i men det ska jag fixa....

Alltid lycklig med värmen och kinder ändå :D

-.-

Vill slå mig själv. Varför kan jag inte bara göra saker i tid?!?!
Sitter här, lagom sent, och har precis börjat skriva på ett arbete som ska vara klart och redovisas muntligt imorgonbitti. Mina ögon svider för jag är så trött och linserna har torkat.
Känner att det nog inte kommer gå bättre att komma upp imorgon än va det gjorde idag. Hoppas att Albin kommer ihåg att väcka mig, annars är jag screwed.
En svintrött ellen med ett glas oboy som snart är slut.
(Egentligen är jag glad! Jag bara whinar för jag är trött.)

Svikare, jag vet!

Jag vet att jag syndar och sviker bloggen, har ingen ursäkt :(
Men just nu sitter jag och kollar igenom mina skivor men gamla bilder! (försöker hitta en bild på min moppe för sa lägga upp den på blcokat igen men hittar ingen bild :() men alltid kul att kolla alla gamla bilder :)
Idag var jag inte hemma förräns 6, sen gick jag hem, solen sken på mig, det var en jättehärlig känsla!
Och vi har skaffat en elektrisk musSKRÄMMARE!! Den sitter i ett eluttag och den ska tydligen skicka ljud genom hela huset som mössen blir rädda av :S SKUMT!
Det får blir en bild på mig och Jocke bara :D För nu ska jag sova!

STOCKHOLM

Jadå!
Jennifer och Alexandra på tåget! vi blev utslängda ut bistron bara för vi åt vår egen mat. TYPISKT
Framme på Hotellet! Där kände vi oss som hemma direkt. Iallafall jag. haha!
Första affären blev en godisaffär! Alex ser sugen ut :D
Skor!
Kinamat på kvällen ! och lite annat smått och blandat;)
SJUKTLIGT mätta efter den stora frukosten:D helt galet gott! Först blev det bullar och mackor. Efter det blev de fil med fruktsallad och banener. Sen blev det ostbricka med kex haha. Sen blev det pannkakor! MUMS
Söndagen! Väntar på affärerna ska öppna.
Lagom trött sådär en två timmar innan tåget skulle ta oss hem igen.
PUSS

Lite mer sol

Sitter fortfarande i skolan nu. Vi köpte vars en panpizza och satte oss och pluggade. Nu måste jag springa!

Okej skrev detta för 2 timmar sedan men det publicerades inte. Nu är jag iallafall hemma, ska äta och sen fortsätta plugga. Jag tror att jag äntligen fått tummen ur röven, YES.

Sol i skolan

Åhhå va fint väder det är idag!
Dagen började med att jag försov mig och vaknade av att mobilen ringde den tiden jag ska vara i skolan. Sen när jag väl kom till skolan så orkade jag inte gå in för jag va endå så jävla försenad så jag satt ute i solen med Olle istället, mycket trevligare.
Efter den räliga lunchen satt jag ute med mina töser. Och nu har jag jätte många fler bilder från dagen men dom får jag väl lägga in sen.
Nu ska jag räkna matte...lite...kanske...

Lördag hos mig


April 11, 2010

Var i lund förut och lämnade av Jenny vid flygbussen. När jag kom hem igen så stack jag direkt ut med reklamen, riktigt fint och mysigt väder var det. Nu är jag hemma igen och tänkte fixa lite med bilderna från igår!

April 9, 2010

Hallåhej. Den lille norrlänningen va ju med i skolan idag, nice va det! Och bra dag i skolan som vanligt annars, varför är min skola så bra? (Kanske menar människorna på skolan)
Efter skolan åt vi kebab och sen tog vi bussen till lödde och gick runt ett tag på center syd.

Jennööö

Jenny är här nu jaaaa! Hämtade upp henne efter skolan och nu har varit på maxi och handlat chirre.
Imorgon ska hon med till skolan och bli mobbad för hon pratar norrländska. HAJDÅ

April 8, 2010

En mysig dag i skolan idag med fina människor!

Danmark med danskagruppen

Jadå. Idag har man frusit men nu är jag varm igen!
Varit på tekniskamuseet och kronborg slott. En väldigt rolig dag med delar av fina mp2<3
På tekniska museet. Det var jättekallt inne i lokalen så vi höll oss i det enda varma rummet tills rundturen började.
På kronborgslott!
PUSS

Och så blev hon äntligen 18

HIPP HIPP HURRA FÖR IDAG ÄR MALIN HÖGBERGS DAG, OCH DÄRFÖR BLIR DET EN HÄRLIG BILDBOMB. SORRY CAPS MEN VAFAN DET ÄR JU MALLANS FÖDELSEDAG :D


till och med i en sopsäck blir hon snygg, inte helt illa pinkat.


photobooth är hennes specialité som ni ser

här är hon tillsammans med oss andra rumpor. bitchen högts uppe e malin om ni inte visste

malin e den som förstår mig bäst med hooden, ser man på första bilden här ovanför. den andra.... ja jag slagga på soffan och hon.... slagga på mina mage.

chillin with the rockring sometimes (yes så fucking good at english jag e)

och för allt i världen, se nu till att utnyttja att du är arton och därmed hoppas jag att du vet vad jag menar :D

så åter igen, GRATTTTIS MALIN HÖGBERG - VÅR FINA ROOOMPA ♥
(okej, kanske ingen superdupermega stor bildbomb men vafan det är ju mallans födelsedag)



Grattis Malin!

Idag fyller Malin 18 år och alla borde skriva grattis wooOhah! Bara för att vi är så snälla så fick hon en liten tårta med ljus och allt av oss rumpor!

So tell me darling do you wish we'd fall in love?

HAJ! Var som jag skrev igår kul att träffa folk i skolan idag. Annars va det rätt segt, trött som ett as efter alldeles för lite sömn, som vanligt. Så jag drog hem när vi hade håla, pallade inte stanna och vänta på att ha idrott. Satte mig i vardagsrummet med en film när jag kom hem. Sen var jag och hjälpte mormor precis med att fota och lägga in en grej på blocket.
Nu sitter jag här och roar mig själv samtidigt som jag äter cashewnötter, för jag har inget bättre för mig.
Imorgon drar danska gruppen till danmark. Det blir nog rätt kul det!

Dagen med stort D!

Idag är dagen min damer och herrar! Idag fyller jag nämligen år, och det är inte vilket år som helst för idag är det 18 år sedan jag föddes, vilket betyder att jag nu är myndig. Och jag måste ju bara säga att det är fantastiskt skönt! 15 var roligt, men att fylla 16 eller 17 var som vilken dag som helst fast man fick presenter också. Men detta känns faktiskt helt annorlunda, det är roligt att fylla 18! :D I helgen som gått hade jag släktfest tillsammans med min syster som fyllt 25 i mars. Och på kvällen kom sedan mina vänner för lite party. Jag fick jättemånga fina presenter! Fick mycket pengar, bla. turkiska pengar till min resa till Alanya med 3 till av rumporna, men fick också kläder, smycken och lite andra random sjuka saker haha. Fick presentkort på Gina Tricot också, så jag var såklart på Nova Lund igår med Sebbe, Sebbes mamma och hans syster.

Här är några presenter:
Inköp på Gina:

Juste! Innan festen så fick jag och sebbe göra en räserrunda på entré eftersom lille Ola tog oväntat lång tid på sig att leta skjorta i övriga Malmö haha. Desssutom hade vi gått på helt fel håll hela tiden. Men i alla fall så köpte jag typ lackleggings och en svart liten väst, och till det hade jag ett vitt linne bara, som jag haft hemma innan. Blev jättefint tyckte jag, missade dock att ta kort på det. Fick mycket beröm för mitt hår också som jag hade lockat och sedan satt upp med 500 klämmor.


Har ingen bild på västen haha. Men den kanske syns på filmen jag håller på med. Har ju filmat på både Emilias 18-års fest och min egen (Emilias = 45 min, min = 10 min) haha. Så det kommer filmer på det sen ;)


Ha det bäst nu för det tänker jag ha!
Malin

April 6, 2010

Sista dagen på lovet idag då. Sov till 1 och sen spenderade jag dagen med Fanny och Elin.
Nu undrar jag hur man ska kunna somna inatt? När man sovit mellan 4 på natten och 1 på dagen hela lovet så blir det nog svårt att komma upp 7 imorgonbitti också. MEN DET LÖSER SIG! Längtar faktiskt till skolan imorgon, får träffa alla fjompar.
Sitter vid min gamla dator nu när laptopen är full med virus. Massa "gamla" bilder, saknar min lilla vovve.

Gör er beredda...

... för imorron fyller ytterligare en rumpa 18 år :*

Malmö

HEJ !
jag är sliten. Därför ska ja snart ut och springa men först. Igår var det middag hos farmor med pappas sida av släkten. Trodde vi skulle få "farmormat" alltså kalkon brunsås och potatis. Men istället blev det någon konstig blandning av påskbord potatisgratäng och kex. Gott. Senare på kvällen mötte jag upp Jennifer och Sofia och drog på Linneas och Helenas 18års fest. Hade riktigt kul ! det känns i benen och fötterna idag. Men det var det värt! Drog hem till Jennifers mammas lägenhet och där vi sov.Jag vill också fylla 18 och har 18års fest. Men Alex och jag får vänta ett tag. Annars då. Ser fram emot Stockholm. Inte många dagar kvar nu :D
PUSS!

Påskaftonsdagen

I lördags pallrade vi oss upp ur sängarna hemma hos mig och tog bussen hem till Julia. Där bjöds det på stor och god middag med hennes släktingar.
Resten av kvällen blev det kortspel, vin och film tills vi somnade. Eller tills Emilia och Julia somnade, själv låg man vaken till klockan fyra (så går det när man vänder på dygnet Ellen).
Tack för en mysig påskhelg tjejer!

Påsk tror jag

Yes, nu har mina föräldrar + lillebror dragit till småland. Skönt må jag säga.
Julia kom hit innan så vi lekta med mitt påskägg tills Emilia kom, då slavade dom lite med min reklam ett tag och sen gick vi till maxi och handlade och så gick vi hem och lagade en monstermiddag som små hemmafruar.

every bone's been broken but my heart is still wide open

HAJ

hur är det med er?  själv mår jag faktiskt bra, skitbra rent ut sagt och jag vettefan. visst, det finns saker som fortf gör lika ont i hjärtat så fort jag tänker på det men rent allmänt om mig själv så mår jag bra. grejen är att jag inte riktigt vet, tror det beror på att jag tagit tag i mitt liv och rensat ut det som jag inte riktigt behövt - både materiella saker och personer. förtst trodde jag att jag skulle blir wtf detta klarar inte jag men grejen efteråt jag kände typ inget - kände mig bara sjukt lättad över allt. så nu mina vänner, tar vi nya tag för det kommer alltid en ny morgon dag. vi ska sluta gråta över spilld mjölk och istället torka upp det. vi kommer vara med om mycket skit men vi kommer också vara med om mycket bra. så se det positivt och och jämra er inte över det som hänt - det som inte dödar en, kan bara göra en starkare.

go'kväll

bilden är lita oldie men kan sätta mitt liv på att såååååhär happy är jag just nu.
och sen vill jag hälsa de andra rumporna att ni är amazing och jag är sjuhelvetes glad över att ha er töntar.
peace

Här är jag igen!

Märks det att jag är uttråkad?
Nu sitter jag med peel-off mask och snart ska jag raka benen(vinterpälsen) och ta olivolja i håret och ha det över natten :) det är nyttigt att hand om sig själv ibland!

Pluggelugg!

Jag pluggar, på självaste dyrbara lovet, men vafan ska man göra när man inte orkar göra något och dels inte har något att göra. Eller egentligen pluggar jag knappt, inne på fejjan ju!

FREEEEEEE

April 1, 2010

Lov är fan inte bra. Lov gör att jag är uppe till 3-4 på nätterna och vaknar när klockan är 2 på dagen. Fast det har ändå varit jävligt skönt att sova hehe. Men nu har jag degat i två dagar så nu pallar jag inte mer! Drar nog ut en sväng, HAJJJJ

RSS 2.0