Dagen med stort D!

Idag är dagen min damer och herrar! Idag fyller jag nämligen år, och det är inte vilket år som helst för idag är det 18 år sedan jag föddes, vilket betyder att jag nu är myndig. Och jag måste ju bara säga att det är fantastiskt skönt! 15 var roligt, men att fylla 16 eller 17 var som vilken dag som helst fast man fick presenter också. Men detta känns faktiskt helt annorlunda, det är roligt att fylla 18! :D I helgen som gått hade jag släktfest tillsammans med min syster som fyllt 25 i mars. Och på kvällen kom sedan mina vänner för lite party. Jag fick jättemånga fina presenter! Fick mycket pengar, bla. turkiska pengar till min resa till Alanya med 3 till av rumporna, men fick också kläder, smycken och lite andra random sjuka saker haha. Fick presentkort på Gina Tricot också, så jag var såklart på Nova Lund igår med Sebbe, Sebbes mamma och hans syster.

Här är några presenter:
Inköp på Gina:

Juste! Innan festen så fick jag och sebbe göra en räserrunda på entré eftersom lille Ola tog oväntat lång tid på sig att leta skjorta i övriga Malmö haha. Desssutom hade vi gått på helt fel håll hela tiden. Men i alla fall så köpte jag typ lackleggings och en svart liten väst, och till det hade jag ett vitt linne bara, som jag haft hemma innan. Blev jättefint tyckte jag, missade dock att ta kort på det. Fick mycket beröm för mitt hår också som jag hade lockat och sedan satt upp med 500 klämmor.


Har ingen bild på västen haha. Men den kanske syns på filmen jag håller på med. Har ju filmat på både Emilias 18-års fest och min egen (Emilias = 45 min, min = 10 min) haha. Så det kommer filmer på det sen ;)


Ha det bäst nu för det tänker jag ha!
Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0