Julpynt

Hallå gubbar. Mitt klädkalas i söndags gick toppen tyckte jag, även om det bara var 3 av tolv som svarade på inbjudan i tid och 2 som hann tacka ja typ dagen innan. Ganska besviken på resten kan man ju säga eftersom de under flera år varit mina närmaste vänner. Respektlöst tycker jag. I allafall, jag fick massa nya fina kläder, men dock gick inte mina gamla kläder åt så mycket eftersom jag är minst i storlek och flera mina plagg var små för mig.

Juste i söndags efter töserna stuckit så åkte jag till Amer en runda, kolla ph och nån sugig film som aldrig tog slut -.- sen skulle han tvunget spela i stan och när vi äntligen skulle köra hem så kör han med flit på fel håll för han ska kolla på julpyntet i stan x) haha. Det har ju varit julskyltning nu i min kära hemstad och då skulle han kolla på "skyltarna" som "borde" vara upp då, även om klockan var 10 i 11 en söndag. Men det var faktiskt jättefint, alla möjliga fina lampor i träden och den här nya ljusgrejen på terasstrapporna, som dom börjat gilla att köra så fort det händer nått i hbg, var faktiskt jättefin. Vi körde fram där och stängde bilen så blev det som en drive-in bio haha.

I går var en sleden jävla dag. Alla brudarna kommer till skolan, helt utslagna och mörbultade som små piñatas. Hård helg helt enkelt. Julias "sjuk"-status idag kan väl diskuteras, haha, precis som min egen eftersom vi igår var flera stycken som kände att tisdagen lutade åt att bli en vilo-dag.

Spontan övernattning i staffanstorp. Jobbigt när man har linser, men lyckades hooka lite linsvätska ändå och jag hade av någon knepig anledning för en gångs skull pelat ner lite basic-smink i skolväskan. Något som jag annars aldrig, aldrig gör. Några timmar plugg på svenska-uppsatsen sen var det ph (paradise hotel). När vi diskuterar att den ena nya snubben, eddie tror jag han hette eller?, och greta var tradig och vi inte fattade vad dom gjorde där, så bestämmer sig brudarna på hotellet att ha kvar båda nya snubbarna och greta pippar lite ogenerat sådär.  Förövrigt så gillar jag inte Andreas och katja kommer vinna.

Tog sovmorgon till typ 12, halv 1 idag. Tyckte jag passade alldeles utmärkt. Alla dom jobbiga tradiga lektionerna idag som matte och engelska, kräkmedel. Resten av veckan kommer bestå av plugg och på söndag ska jag jobba. Sen får vi se om jag ska gå modell eller inte på lördag, skulle ju egentligen vara varje lördag fram till jul men diverse anledningar har stört schemat lite. Alltså en ökenvecka denna veckan, buhu.


Saknar sommaren, tål inte vinter och kyla.
Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0